Transportstyrelsen

Om Transportstyrelsen

Vårt erbjudande

Hos oss får du chansen att jobba med och skapa system som verkligen har betydelse för framtiden och gör nytta dagligen för både privatpersoner och företag. Vårt arbete förändras kontinuerligt utifrån utvecklingen inom både teknik och samhälle. Vi pratar inte bara om framtiden – vi jobbar för att möjliggöra den. Tillsammans arbetar vi med unika arbetsuppgifter och system.

Det finns flera anledningar att jobba hos oss:

Påverka utvecklingen!

Hos oss använder vi den senaste tekniken där du och din förmåga att hitta lösningar bidrar till utvecklingen. Vi har ett arbetsklimat där dina idéer får ta form. Vi arbetar agilt, involverar medarbetarna och driver utvecklingen tillsammans.

Vi utvecklar vår it-infrastruktur och våra e-tjänster för att de ska bli ännu snabbare, bättre och enklare att använda. Det innebär att vi måste hitta nya arbetsformer – där du kan få vara med och påverka hur vi går vidare.

Stort ansvar!

It utgör ett viktigt stöd för verksamheten inom Transportstyrelsen. Därför ställs det höga krav på vårt arbete – det gör också att du som medarbetare ges ett stort ansvar.

Vi erbjuder en mängd e-tjänster för att göra vardagen enklare för privatpersoner och företag. Till de populäraste hör att beställa registreringsbevis, söka fordonsuppgifter, ställa av eller ställa på fordon eller att ansöka om körkortstillstånd. Våra it-system används av många företag inom till exempel bilhandeln, besiktningsbranschen, försäkringsbranschen men också av andra myndigheter. Vi gör det möjligt för dem att vara effektiva och använda sina resurser på bästa sätt.

Bli bäst!

Läs mer om hur det är att jobba med IT på Transportstyrelsen

1 jobb med Transportstyrelsen