Attentec

Om Attentec

Attentec är en oberoende expert specialiserad på Internet of Things. Vi är ett 60-tal personer fördelade på tre kontor i Linköping, Stockholm och Oslo. Hos oss är kunden i fokus och vi är stolta över att kunna erbjuda såväl expertkunskap inom mjukvaruutveckling som helhetslösningar beroende på behov. Vi har alltid strävat efter att vara en av de bästa arbetsplatserna för engagerade människor. Attentec är en arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och som samtidigt hjälper våra kunder på ett sådant sätt att de kan bli världsledande med innovativ teknik. Attentec har blivit certifierat som ett ‘‘Great Place to Work’’. 100% av våra medarbetare tycker att Attentec är en vänlig arbetsplats och 93% skulle rekommendera oss till andra.

Vi har många nya kunder och projekt på gång och behöver bli fler. Vill du jobba med framtidens IoT-lösningar? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Låt oss presentera Johannes, mjukvaruutvecklare på Attentec. Johannes berättar om vad är det bästa med att jobba hos oss.

4 jobb med Attentec