Sectra

Om Sectra

Sectras kunder verkar i några av samhällets mest kritiska funktioner. Sectras affärsverksamhet har formats med passion och genuin tro på att kunna förändra samhället till det bättre inom de områden vi arbetar med. Att bidra till ett friskare och tryggare samhälle är vår starkaste drivkraft. Sectra utvecklar och säljer avancerade lösningar för medicinsk bildhantering och säker kommunikation. Vi hjälper sjukhus världen över att öka sin effektivitet så att de kan ge patienter bättre vård. Vi hjälper regeringstjänstemän, diplomater och viktiga samhällsfunktioner att använda modern teknik utan att riskera intrång vid hantering och utbyte av känslig information. 

Sectra_IDG jobb företagssida

Vi anställer medarbetare utifrån deras attityd, huruvida de passar i vår företagskultur och utifrån deras vilja och förmåga att lära sig nya saker vilket vi ser som otroligt mycket viktigare än exakt vilken utbildning kandidaterna har eller vilken arbetslivserfarenhet de haft. Varumärket sammanfattas enklast i Sectras tagline ”The knowledge to meet expectations. The passion to exceed them.” Det som kunderna verkligen tycker skiljer oss från konkurrenterna är våra medarbetare – människor med hög kompetens som gärna delar med sig av sina erfarenheter och som är beredda att anstränga sig utöver det vanliga för att lösa kundernas problem. Denna "Sectraanda" grundar sig i vår kundfokuserade företagskultur. Medarbetarnas kompetens, ansvarstagande och drivkraft att lösa kundernas problem är grunden för Sectras framgångar. Mycket energi läggs på att anställa rätt personer och att skapa en företagskultur där varje medarbetare förstår och ställer upp för kunderna.

Sectra i siffror

  • Kunder i över 60 länder
  • 13 kontor runt om i hela världen med nästan 800 medarbetare
  • Nettoomsättning över SEK 1,7 miljarder SEK
  • 132 nya medarbetare under 2019
  • Medelåldern på våra anställda är 38 år

Hur ser vardagslivet ut när man arbetar för att förbättra världens hälsovård eller samhällets mest kritiska funktioner? Läs mer och utforska hur det är att arbeta på Sectra på vår hemsida eller våra sociala mediekanaler:

Karriärhemsida: https://career.sectra.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/sectracareers
LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/Sectra
Twitterhttps://twitter.com/SectraNews  

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?