Experis IT

Om Experis IT

Oavsett din unika situation på arbetsmarknaden kan vi på Experis IT hjälpa dig att ta nästa steg på vägen mot ditt mål. Vi är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom IT-området och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.

IT-utvecklingen går framåt med stormsteg och dagens IT-specialister vill vara med i utvecklingen. 

Personlig utveckling hamnar högt upp på listan av kriterier som karakteriserar ett attraktivt anställningserbjudande och flexibilitet vad gäller arbetstid och placeringsort har även det hög prioritet.

På Experis IT är vi experter på IT-specialistkompetens och kan erbjuda en språngbräda för våra kunder, anställa och kandidater mot nästa steg i utvecklingen.

På Experis IT driver vi fyra utvalda kompetensområden med syftet att skapa ett intressant erbjudande gentemot såväl kunder som anställda och kandidater. Detta gör det möjligt för oss att vara uppdaterade om trender inom olika IT-kompetensområden och vi kan även bättre förstå de drivkrafter som motiverar IT-specialister. 

Våra utvalda kompetensområden är

  • IT-applikation
  • IT-infrastruktur
  • IT-ledning och styrning
  • IT-teknik

Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har som regel en IT-utbildning på universitetsnivå i kombination med en lång erfarenhet inom IT-branschen.

Genom att kombinera konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under samma tak kan vi erbjuda våra anställda och våra IT-konsulter en karriärsboost utöver det vanliga. Arbetar du som konsult hos oss får du möjligheten att testa flera olika roller och branscher och på så sätt ta stora kliv i karriären på kort tid. 

Bland våra kunder återfinns HP, AB, Volvo, IKEA, Ericsson m.fl. Med andra ord några av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa dessa kunder och många andra med kompetensförsörjning inom IT-området.

Har du erfarenhet inom våra specialistområden? Vill du arbeta som konsult på Experis? Välkommen med din ansökan.

61 jobb med Experis IT