Interaktionsdesigner

Rekryterare
CAB Group AB
Plats
Örebro
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Ref:
SE-11691
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi fortsätter att växa och söker nu en Interaktionsdesigner till vårt kontor på Stortorget i Örebro. Vill du vara med och förbättra våra kunders användarupplevelser och serva dem med marknadens vassaste produkter? Då välkomnar vi dig till en riktigt bra arbetsplats.


Individuell roll som gör skillnad tillsammans med andra

Som Interaktionsdesigner är ditt huvudsakliga uppdrag att inhämta och omsätta våra kunders behov i intuitiva, enkla och tilltalande lösningar. Dessa lösningar förverkligar du sedan tillsammans med våra utvecklare. På så sätt gör ni tillsammans stor skillnad för våra kunder.

Som Interaktionsdesigner är du med hela vägen från idé, analys och koncept till att realisera lösningar tillsammans med våra utvecklare.


I rollen får du:

  • Leda och planera UX-arbetet i flera utvecklingsteam.
  • Ta fram koncept, interaktionsdesign och illustrativa, klickbara prototyper och mockups.
  • Arbeta tvärfunktionellt tillsammans med andra UX-resurser samt med kravansvariga inom Produktledningen.
  • Utveckla och förvalta grafiska riktlinjer för utvecklingsteamen.
  • Inhämta och analysera input kring användarupplevelsen från Support, Utbildning och Marknad.

Du stöttar på bred front med din UX-expertis samtidigt som du har ditt huvudsakliga fokus på våra produkter inom fordonssegmentet, där vi har en marknadsledande ställning som du månar om. Därför arbetar du med tydligt användar- och affärsperspektiv när du tar fram och levererar innehållsstruktur, flöden eller prototyper.


Vi letar efter dig som:

  • Har akademisk utbildning inom systemutveckling, interaktionsdesign eller motsvarande.
  • Har minst 2 års erfarenhet som UX-designer, Interaktionsdesigner, Produktdesigner eller liknande.
  • Är van att jobba enligt agila metoder och trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Som person är du analytisk och drivande. Du har en djup förståelse och hängivenhet för användbarhet och användarupplevelser. I arbetet att ta en idé från koncept till färdig produkt har du en stark förmåga att kommunicera och förmedla dina kreativa idéer till andra.


Välkommen till en riktigt bra arbetsplats

CAB växer stadigt och ett av våra kärnvärden är ”En riktigt bra arbetsplats”. För oss innebär det en dynamisk och inkluderande miljö mitt i centrala Örebro. Vi är ett sammansvetsat team som gör kul saker tillsammans. Vi gillar olikheter och mångfald, för vi vet att det utvecklar både dig och oss.


Är detta utmaningen för dig?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast, dock senast 2 april 2017, via Mercuri Urvals hemsida (ref nr SE-11691 ). Eventuella frågor besvaras av Monica Thyresjö, Mercuri Urval, på telefon 070-660 38 90.

Liknande jobb

Liknande jobb