Scania

Agilt Team till Digital Dealer Program, Scania IT - Resan har startat!

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 8 maj 2017
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och förverkliga Scanias digitaliseringsresa? Nu skall vi på Scania IT och Service Operations sätt ihop teamet som skall bygga lösningarna för framtidens digitala återförsäljare.

För gruppen IKB, Workshop Process, påbörjas nu programmet Digital Dealer som är kopplat till Scanias globala digitaliseringsstrategi och som kommer utveckla en av Scanias viktigaste tjänster framöver. Programmet kommer bidra till att skapa effektiva verkstäder genom att tillhandahålla korrekt och optimerad information om våra kunder i linje med våra standardiserade servicetjänster. Med hjälp av data från flera av Scanias viktigaste informationsområden kommer vi utveckla tjänster för att optimera IT-landskapet inom verkstadsprocessen för framtidens behov.

Vi vill initialt hitta ett team av innovativa, engagerade och erfarna Scania medarbetare med expertis inom:

• Java utveckling, två stycken varav en senior
• UX utveckling
• Lösningsarkitektur

som nu får möjlighet att arbeta med modern systemutveckling och de agila principerna ständigt närvarande.

Det agila teamet skall vara självorganiserade och ha en hög nivå av interaktion med verksamheten med hjälp av samlokalisering av projektets medlemmar. Nära samarbete med marknaderna ute i världen kommer också ge kortare återkopplingar under utveckling och analysprocessen.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som ansvarar för alla bitar inom applikations- och tjänsteutveckling. Du kommer att vara delaktig i kravarbete, arkitektur, utveckling, testning och releasehantering. Vi vill att du står upp för kvalitén i ditt arbete och inte är rädd att jobba hårt för att hinna med deadlines. Du har även ett starkt intresse för att lära dig mer om Scania och finner glädje och nyfikenhet i att arbeta nära Scanias verksamhetsområden.

Din profil
Du har:
  • Förmåga att leda dej själv och andra
  • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla & förbättra
  • Erfarenhet inom ditt kompetensområde (java, UX, etc…)
  • Stor kunskap kring agil utveckling
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska
  • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet 
 
Vi erbjuder
Scanias företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Andra förmåner är att vi satsar på utbildning och nätverkande. Vi erbjuder också resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid och lunch till reducerat pris. Bor du i Stockholm kan du åka med Scania Job Express, direkt mellan Stockholm och Södertälje.

 
Ytterligare information
Kontakta Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter), 070-554 05 97 eller Marie Sandegren (Manager IKB), 08-553 515 21.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval sker löpande under ansökningstiden.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20171841 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

 

Liknande jobb

Liknande jobb