Locum söker IT-chef

Rekryterare
Locum AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 13 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.


På uppdrag av Stockholms läns landsting genomför vi en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren. Utöver det driver vi ca 800 byggprojekt årligen inom vårt ordinarie förvaltningsuppdrag. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Vår nuvarande IT-chef har gått vidare till andra arbetsuppgifter inom Locum och vi söker nu en ersättare för henne.  


Ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter

Som IT-chef ansvarar du för att våra användare har en fungerande och modern IT-plattform med tillhörande systemstöd. I arbetet ingår också att utveckla IT-strategier och planera för att dessa uppfyller verksamhetens behov och Locums digitaliseringsstrategi. Du ansvarar för att  arbetsuppgifterna utförs på ett professionellt och affärsmässigt sätt och du medverkar aktivt till utveckling, kvalitetssäkring och dokumentation av strategier, processer, metoder och uppföljning av leverantörer.

IT-chefen har direkt personalansvar för ca 10 medarbetare – systemförvaltare, IT-specialist och IT-strateg. Detta innebär att du ansvarar för löne- och medarbetarsamtal, och medarbetarutveckling. Du tillämpar ett prestigelöst och inspirerande ledarskap, grundat på våra ledord: lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och ansvarstagande, och förstår vikten av att bygga upp ett gott samarbetsklimat inom enheten samt med övriga enheter inom Locum och SLL IT.  

Tjänsten är placerad på Locums kontor i Stockholm. Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm och du rapporterar till Ekonomidirektören.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas och där samhällsnyttan står i fokus. Du får arbeta med kompetenta och inspirerande kollegor och ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. På Locum månar vi också om att medarbetarna har en god balans mellan arbete och fritid. Som chef hos oss ska du känna dig som en stolt företrädare för Locum!

Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

Din bakgrund

Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör, systemvetare eller har annan likvärdig akademisk utbildning. Du bör ha kunskap om huvuddelen av våra applikationer, t.ex. Agresso, Landlord, Platina och Office 365. Goda kunskaper i projektledning och projektmetodik är också värdefullt för rollen.

Din personlighet

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Till den här positionen söker vi en person som är operativ och affärsmässig. Du arbetar långsiktigt och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv men är också drivande och målinriktad. Som chef ser du möjligheter i förändring och utveckling och främjar nytänkande, mångfald och kreativitet hos dina medarbetare. Du har också en god analytisk förmåga och är pedagogisk, öppen och lyhörd i ditt sätt att kommunicera.

Låter det intressant?

Då rekommenderar vi att du söker tjänsten snarast, dock senast 13 augusti. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Staffan Heidenberg, tel 0708-59 33 98 eller Per Sävje, tel 0736-84 72 32.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb