Sogeti Sverige AB

BI-utvecklare/arkitekt till Karlstad

Plats
Karlstad
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jobbar du idag med Business Intelligence och söker en ny utmaning?

Beslutstöd är en växande leverans från oss på Sogeti i Karlstad och ett av våra absoluta satsningsområden. Beslutstöd för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa kundernas problem samt fokusera på kundnytta. Vårt främsta fokus är BI-verktyg inom Microsoft och Oracle men generellt är teknik underordnat kundnytta. Här på Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra till och dra nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

Sogeti i Karlstad erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher. Som konsult på Sogeti trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet.

Sogeti Karlstad har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.Vi söker nu dig som i någon form har arbetat med Business Intelligence och förstår hur bred denna kompetens är och som vill hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar. Du är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet. Du har erfarenheter av produkter och tjänster från Microsoft och/eller Oracle. Du har erfarenhet av databaser, ETL, kuber och rapporteringslösningar i någon form. Du vill vara med att skapa framtidens beslutstödslösningar med hjälp av de möjligheter som de olika produkterna och tjänsterna ger!

Hör gärna av dig till mig, Åsa Maspers, så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti i Karlstad. Men vänta inte, vi kommer att rekrytera fortlöpande.