FMV söker Projektledare IT-säkerhet

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm eller Enköping
Annonserat
den 29 augusti 2017
Stängs
den 29 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av IT-säkerhet? Vill du vara med och ta fram morgondagens säkra system och bidra till ett tryggare Sverige?

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi välkomnar dig till en enhet med högt i tak, där du får arbeta med spännande arbetsuppgifter och möjlighet att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och erbjuder både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena ditt professionella och privata liv.

Enheten IT-säkerhet inom avdelningen Ledningssystem ansvarar för utveckling, anskaffning och vidmakthållande av säkra produkter och system till totalförsvaret.

Ditt arbete som projektledare

Som projektledare inom IT-säkerhet arbetar du med att driva utvecklingsprojekt från kravställning och upphandling till överlämning av färdigt system till kund. I dina uppgifter ingår även att driva vidareutveckling av befintliga system och ansvara för system och produkter genom hela produktlivscykeln. Tyngdpunkten ligger på anskaffning och utveckling av system och produkter. Du kommer att ansvara för att leverera system och produkter till rätt kvalitet inom de tids- och kostnadsramar som kunden efterfrågar.

Rollen som projektledare innebär också att du kommer att ha många olika kontakter, både externt som internt. Resor, främst inom Sverige, kan förekomma i arbetet.

Våra förväntningar på dig

Vi tror att du kommer lyckas bäst om du

  • är civil- eller högskoleingenjör alt har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.
  • har viss erfarenhet som projektledare.
  • har viss erfarenhet från IT-säkerhetsområdet, antingen från skolan eller yrkeslivet.

Vi ser det meriterande om du har certifiering inom IT-säkerhetsområdet, ex CISSP, CISM eller CISA. Muntlig såväl som skriftlig kommunikation på svenska och engelska är inget problem för dig.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med god samarbetsförmåga. Du har ett lyssnande och öppet förhållningssätt till andra, samtidigt som du är ansvarstagande, besitter ett gott omdöme och har lätt för att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Utöver detta är uthållighet och ett resultatorienterat arbetssätt en kombination av egenskaper som är önskvärda för rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är främst Stockholm eller Enköping men annan ort kan diskuteras. Befattningen är inplacerad i säkerhetsskyddsklass. Godkänd registerkontroll är en förutsättning för anställning.

Låter det intressant?

Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida klicka här, senast den 29 september 2017.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, pia.holmberg@se.experis.com, 08-508 954 04

Våra fackliga företrädare är Kari Lehto (SACO), Micael Festin (OFR/S), Anders Palm (OFR/O) och Göran Stolpe (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 40 00.

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se

Liknande jobb

Liknande jobb