Business Intelligence Support till Lesjöfors i Karlstad

Rekryterare
Lesjöfors
Plats
Värmlands län
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lesjöforsgruppen är en internationell fullsortimentsleverantör av standardfjädrar och kundanpassade fjädrar, tråd- och banddetaljer samt gasfjädrar. Koncernen ägs av det börsnoterade företaget Beijer Alma, och är en av Europas ledande tillverkare av fjäderprodukter. Huvudkontoret finns i Karlstad där också företagets IT-avdelning finns med 7 medarbetare.

 

Business Intelligence support till Lesjöfors i Karlstad

Har du en passion för att göra information i affärssystem lättillgängliga och har förståelse för dess flöden i en organisation? Vill du arbeta med support, utveckling och systemanpassning i en internationell miljö? Gillar du teknik och siffor, har en analytisk förmåga och vill vara med och skapa effektivare affärer och system i en växande och spännande koncern? Då kan Lesjöfors bli platsen där du fortsätter din karriär!

Arbetsuppgifter                            

I rollen som vår BI support inom Lesjöforsgruppen samarbetar du med våra ERP specialister. Fokus i tjänsten
är delad mellan att utbilda i, underhålla samt ta fram nya lösningar för vårt Business Intelligence system samt till viss del support av vårt huvudsakliga ERP system - Infor M3. Vår BI lösning, vilken bygger på Microsoft SQL Server, arbetar också med data från ett flertal andra ERP system som används inom koncernen.

Erfarenhet

  • Avslutad eftergymnasial utbildning, meriterande med inriktning IT eller ekonomi
  • Erfarenhet av affärsystem och BI, meriterande om du har erfarenhet av Infor M3
  • Mycket goda kunskaper i MS SQL Server och Reporting services
  • Mycket goda kunskaper i MS Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Vi är en internationell organisation där goda kunskaper i engelska är en förutsättning, då du dagligen kommer att samarbeta med våra enheter världen över. Kunskaper i tyska är meriterande. Du är mån om att utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt då arbetet utgör ett underlag för viktiga beslut. Rollen innebär också resor till våra olika enheter för att på plats supporta våra användare vilket också innebär att körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten bör du ha förståelse för att arbeta i en multinationell grupp med kollegor i hela världen. Du drivs av att leverera hög service och är självgående och engagerad. Du är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att sätta dig in i olika användarbehov och har förmåga att på ett övertygande och pedagogiskt sätt påvisa fördelar i tillgängligt systemstöd.  Du har starkt eget driv och har tekniskt intresse och har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan se en helhet utifrån verksamheten.

Låter detta vara något för dig så ta chansen att ansluta dig till ett team som är stolta för sin produkt i ett internationellt företag där engagemang och eget driv värdesätts och där man har roligt på jobbet!.Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis, Manpower Group. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev på Experis.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan men sista ansökningsdag är 15 september.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrica Berg Persson 054 22 18 93, ulrica.berg.persson@se.experis.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb