CGI

Graduates, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 8 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår värld är föränderlig. Så är också IT-branschen. Vi på CGI arbetar för att utveckla och förbättra våra kunders IT-verksamhet så att de är konkurrenskraftiga och uppfyller de krav som ställs på en modern verksamhet, både nu och i framtiden.

Sedan start 1976 har CGI blivit branschledande när det gäller att leverera projekt i tid och enligt budget. Vi är en lokal aktör som erbjuder global leveranskapacitet inom business consulting, systemintegration och outsourcing.

Vi är ett av Sveriges ledande IT-tjänsteföretag. Med över 400 kontor i 40 länder är vi också en av världens ledande leverantörer av tjänster inom IT- och affärsprocesser.

Vi söker dig som under 2017 och 2018 kommer att erhålla en IT-inriktad akademisk examen och som vill jobba med utveckling, projektledning, test och krav.

Som konsult på CGI kommer du att få möjligheten att arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm, Kista. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer få möjlighet att delta i en satsning CGI har för dig som nyexaminerad där målet är att alla deltagare ska trivas, utvecklas, utmanas och lära av varandra.

För att få den bästa starten i din karriär kommer du att få en mentor som stöttar dig i din utveckling och du kommer även att få möjlighet att engagera dig i våra kompetensnoder utifrån dina intresseområden.Vi söker dig som studerar IT och vill bli en del av ett framgångsrikt team. Utöver grundläggande IT-kunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter
Veronica Tagebrand rekrytering.stockholm@cgi.com

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Analytical Thinking
  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb