Onsite IT-tekniker deltid till kund i Örebro

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Ref:
78A59DFD-100E-4BB5-8C26-884F37418B5E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Deltid

Vi söker nu en onsite supporttekniker / drifttekniker till ett extrajobb tre dagar/vecka på ett producerande företag i Örebro.

Studerar du och letar efter ett extrajobb inom IT? Eller är du kanske egenföretagare och vill arbeta extra några dagar i veckan? För ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt söker vi nu en IT-tekniker till vår kund i Örebro. Du kommer att arbeta på ett globalt och världsledande producerande företag c:a tre dagar per vecka.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande och varierad tjänst där ingen dag är den andra lik. Du blir själv delaktig att planera ditt arbete efter behov och intresse. Här får du användning för dina svenska och engelska språkkunskaper, dina kommunikativa förmågor samt din breda IT-kompetens.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att arbeta med en stor bredd arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik. Ena dagen kanske du installerar en ny dator och en annan har du möten med leverantörer för att sedan vara med i en projektgrupp. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker inom IT-Support och konsult via TNG IT Digital får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har erfarenhet från IT-support i 2nd line, Helpdesk samt kunskap och erfarenhet av Microsoft miljön (Office, Windows 7/10) Du har också kunskap och erfarenhet av Microsoft Server samt viss kunskap om pc hårdvara. Vidare så behärskar du svenska och engelska i tal och skrift eftersom ditt arbete kommer att utföras på svenska och koncernspråket hos vår kund är engelska. 

Som person är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att ha ordning och reda. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i en supporterade roll. 

Ett krav för denna roll är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis heltidsstudier). 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb