Digital Art Director till Mittmedia

Rekryterare
Mittmedia
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 1 december 2017
Ref:
30C1868E-134D-45FB-A079-180FF1D8A736
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Mittmedia rekryterar vi nu en idéstark digital AD med viss erfarenhet av motion graphic design. Välkommen med din ansökan!

Det rör på sig i de digitala kanalerna. För att vässa vår kommunikation inom området rörlig grafik söker vi en form- och idéstark digital AD med viss erfarenhet av arbete med motion graphic design till vår avdelning Marknad och kommunikation, Mittmedias koncerngemensamma inhousebyrå.

Som kreatör med strategiskt fokus får du vara med och forma framtiden för Mittmedias starka lokala varumärken i en mycket spännande och utvecklande tid.

Placeringsort är någonstans i Mittmedialand men det är en fördel om du kan tänka dig att jobba i någon av dessa städer: Örebro, Östersund, Söderhamn eller Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En rejäl utmaning för dig som drivs av att ständigt kunna sätta dina kunskaper på prov och utvecklas. Med 28 dagstidningar, 21 nyhetssajter, 22 appar och ett prisvinnande lokal-tv-nav är Mittmedia ett av Sveriges ledande medieföretag. Här finns en användar- och innehållsanalys i absolut framkant och en kanalbredd som skapt för kreativa kommunikationslösningar.

Du kommer till en avdelning med kollegor som brinner för kommunikation, marknadsföring och lagarbete. Marknad och kommunikation hjälper koncernens varumärken att synas och skapa intresse för allt det som gör Mittmedia till ett nyskapande medieföretag och marknadsledande i 64 av Sveriges kommuner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du är en viktig del av teamet som består av projektledare, produktionsledare, AD, copywriter och kommunikatör.
I rollen som digital AD är din huvuduppgift att leda designprocessen för egenmarknadsföringen i de digitala kanalerna men du kan ibland behöva rycka in på alla typer av jobb som förekommer på inhousebyrån.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du driver tillsammans med de andra i gänget den digitala utvecklingen på avdelningen med sikte på att höja den kreativa nivån.

VEM ÄR DU?

  • Du har relevant utbildning inom grafisk formgivning/art direction
  • Ett intresse för att utvecklas inom rörlig grafik, animering och enklare filmredigering.
  • Ett fokus på den bästa användarupplevelsen för ögonen oavsett kanal eller media.

För att lyckas med uppdraget är du lyhörd och har förmågan att översätta våra uppdragsgivares behov och utmaningar till kreativa lösningar som levererar mot givna strategier och mål. Du gillar ett högt arbetstempo och arbetar effektivt. Du arbetar självständigt, har en stark vilja att bidra i teamet och vågar ifrågasätta gamla sanningar och metoder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Med 20 nyhetssajter, 28 dagstidningar, 12 gratistidningar, 24 appar, webb-tv, webbshop, reklambyrå, tryckerier och kommersiell radio är MittMedia ett av Sveriges ledande mediaföretag. De nyhetssajter och tidningar som ingår är bland annat NA, VLT, Östersunds-Posten, Dalademokraten, Sundsvalls Tidning, Dalademokraten m fl.

Liknande jobb

Liknande jobb