Projektledare inom IT till företag i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Ref:
6540BE36-1EC2-47E0-898F-27AE1A820685
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Om du drivs av löpande utveckling och har ett naturligt intresse för både affärer och IT kommer du trivas som projektledare.

Här får du som projektledare en utmanade och varierande vardag med både stora och små projekt inom IT i Göteborg med omnejd. Vi har flera spännande uppdrag på gång hos våra kunder i Göteborg, där du får möjlighet att planera, driva och leda projekt inom framtidens IT-affär.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du användning av dina ledande och koordinerande kunskaper och samtidigt komma i kontakt med nya miljöer och människor som verkar inom IT. 

Våra kunder finns i hela Göteborgsregionen och verkar inom en mängd olika branscher, som alla satsar på utveckling av IT. Hos dem kan vi erbjuda dig spännande uppdrag med möjlighet till god utveckling i din karriär.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Agera projektledare i varierade projekt inom IT-drift
  • Jobba nära kunderna i Göteborg och ditt team för att nå deadlines
  • Analysera och följa upp tidigare projekt så nästa blir bättre

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som projektledare kommer du bära ansvaret för planering, implementering och utförande av flera projekt inom IT. Observera att denna annons ligger ute för uppdrag som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella. Uppdragens längd kan komma att variera - och ange därför gärna egna önskemål i din ansökan.

VEM ÄR DU?

För att kunna styra och leda tekniska resurser hos våra uppdragsgivare söker vi dig som är driven och självständig. Du tar dig an arbetsuppgifter med engagemang och nyfikenhet, är en person som gillar förändring och har ett stort intresse för såväl verksamhet som IT. Då rollen kräver mycket kontakt med interna och externa parter är det viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ.

Vi tror att du har erfarenhet av teknisk förvaltning, IT-projekt, projektledning och/eller ha lett en grupp av personer mot ett mål. Du har troligtvis involverats i projekt där du haft mycket kontakt med utvecklare. Det är även önskvärt att du har en högskoleutbildning t ex data- och systemvetenskap alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

INTRESSERAD?

Vid rekrytering blir du anställd direkt av vår kund. Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av oss på TNG IT Digital och arbetar ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.