CGI

Tester/Test Manager, Umeå/Örnsköldsvik

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå / Örnsköldsvik
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 2 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Umeå & Örnsköldsvik tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality (AR).

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på. Vi behöver dig - som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!Vill du utvecklas inom området test är du varmt välkommen till oss på CGI!

Vi behöver utöka vårt team med både testare och fler testledare.

Hos oss kommer du antingen att arbeta som konsult och bemanna rollen som testare/testledare i ett kunddrivet projekt eller gå in i rollen i projekt drivna av CGI. Har du erfarenhet från att jobba med Agila metoder och dessutom van att ta fram teststrategier och duktig på att hanterar risker vill vi väldigt gärna du hör utav dig till oss.

Meriterande om du har:

 • Stort intresse kring test och riskhantering
 • erfarenhet från att leda en grupp med testare
 • erfarenhet från testautomation
 • arbetat med verktyg som HP Quick Test, Selenium, Visual Studio, Java


Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Sök i sådana fall redan idag!

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar
Mvh,
Daniel Sunqvist
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Agile / Collaborative Method
 • English
 • Java
 • Microsoft Visual Studio
 • Project Management
 • Selenium
 • Swedish