CGI

Erfarna Episerver-utvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 9 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår verksamhet i Karlstad fortsätter att växa och söker därför efter erfarna utvecklare inom EpiServer CMS. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt lokala ECM team och aktivt bidra till teamets fortsatta utveckling. Vi ser att du som person har ett stort eget driv och brinner både för teknik och din personliga utveckling, du skall vara bekväm i rollen som konsult och gilla att anta nya utmaningar.

Du kommer få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i ett lokalt team bestående av andra utvecklare, UX:are, frontendutvecklare, projektledare, testledare och arkitekter som arbetar enligt ett strukturerat arbetssätt. Det lokala teamet samarbetar och har nära utbyte med andra grupperingar och existerande kompetensnätverk inom området på nationell nivå. Du kommer få arbeta med spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och en stor personlig utveckling. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Du arbetar idag med Episerver/.NET utveckling och du har gjort det i minst 3 års tid. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse.

VÅR ÖNSKAN OM KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

• Erfarenhet av Episerver CMS

• Erfarenhet av.NET(C#, ASP.NET)

• Erfarenhet av MVC

• Erfarenhet av HTML5

• Erfarenhet av CSS

• Erfarenhet av Javascript

• Erfarenhet av Jquery

• Erfarenhet av SQL Server

• Erfarenhet av Team Foundation Server

• Erfarenhet av Agila projektmetoder, t ex SCRUM

Meriterande:

• Certifiering inom EpiServer CMS

• UX - kompetens

• Frontendutveckling


Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Har du frågor om tjänsten kontakta Thomas Rosevall, 0705900429, thomas.rosevall@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.