Uppdragsledare till Riksrevisionens IT-enhet

Rekryterare
Riksrevisionen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 november 2017
Stängs
den 5 december 2017
Ref:
2.2.1-2017-1395
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Riksrevisionen, som är en del av riksdagens kontrollmakt, har unika möjligheter att granska genomförandet och effektiviteten i det statliga åtagandet. Resultatet av granskningarna är ofta uppmärksammade och används som underlag i offentlig debatt och i samband med politiska beslut.

Vi söker nu en uppdragsledare till vår IT-enhet. IT-enheten ansvarar för att tillhandahålla, underhålla och förvalta IT-tjänster för myndighetens verksamheter och processer samt säkerställa att IT-lösningarna uppfyller verksamhetens behov av funktionalitet och säkerhet.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare deltar du i arbetet med förvaltningsplanerna och arbetar nära förvaltningsledaren som har ansvar för genomförandet. Du driver och följer upp olika aktiviteter kopplade till förvaltningsplanerna.

Vi söker

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna även att du har minst ett års erfarenhet av att leda projekt eller uppdrag inom IT.

Du är van att arbeta självständigt. Du tycker om att ta och få ansvar. Du är noggrann och arbetar strukturerat. Då arbetet innebär att du kommer att ha många kontakter både internt och externt söker vi dig som har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi kommer att fästa stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en professionell och stimulerande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vår arbetsplats är belägen på Nybrogatan i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Anställningen är en allmän visstidsanställning på 2 år. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket förutsätter godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll samt svenskt medborgarskap enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 2017-12-05, märkt med dnr. 2.2.1-2017-1395, via länken nedan. Bifoga personligt brev och cv.

Mer information om tjänsten

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta enhetschef Anders Einarsson, tfn 08-5171 4288.

Fackliga företrädare

Per Dackenberg, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4272
Ingvar Önnhage, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4097.

Liknande jobb

Liknande jobb