Sogeti Sverige AB

Utvecklare till vårt team Digitala Kanaler, Mobile (Xamarin, Swift, Kotlin)

Plats
Malmö
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 24 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig tjej eller kille som brinner för hantverket och som söker nya och spännande utmaningar. Du skall ha jobbat ett par år som utvecklare och byggt ett par applikationer för både iOS och Android, gärna med Swift och Kotlin.

Har du dessutom tittat på eller kanske tom utvecklat något med Xamarin så är det en stor fördel. Vi ser gärna att du skickar med länkar till Github eller liknande repository eller länkar till applikationer som är publicerade på Apple App Store eller Google Play.

Jag söker dig som aldrig är tillfreds, du vill ständigt utvecklas, du flyttar gränserna framåt för vad som är möjligt, varje projekt skall bli bättre än förra. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området. Nyfikenhet och social förmåga att arbeta i grupp, är egenskaper som gör att du kommer att passa fint in i teamet.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara nyutveckla samt underhålla applikationer för både befintliga och nya kunder. Du kommer få möjlighet att lära många nya områden och tekniker, jobba både lokalt och nationellt. Det är en fördel om du är resbar (iaf. delvis), det finns många spännande uppdrag runt om i landet, men primärt vill vi naturligtvis ha dig på hemmaplan.

Du kommer ingå i ett team, ”Digitala Kanaler”, på 25-30 personer där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare. Vi bygger morgondagens digitala upplevelser, och vi växer!

Är du nyfiken, eller rent av intresserad, så tveka inte att hör av dig.Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. För just denna tjänst bör du ha ca 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet från att arbeta med Xamarin samt Microsofts verktygskedja
  • erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag
  • relevanta certifieringar

Liknande jobb

Liknande jobb