Sogeti Sverige AB

Utvecklare till vårt team Digitala Kanaler, Fullstack (C#/.Net, Episerver, JavaScript)

Plats
Malmö
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 24 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker utvecklare som uppskattar hantverket och vill ligga i teknikens framkant. Du skall vara skolad i C# och hela Microsofts toolchain. Alla är olika, vissa föredrar frontend arbete med XAML och olika JS ramverk såsom React, Angular etc., andra föredrar backend (Episerver/C#) och andra kan helt enkelt inte bestämma sig och kallar sig fullstack. Om du identifierar dig som just fullstack, är det dig vi letar efter!

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • utveckla morgondagens webblösningar
  • estimera och komma med förslag på lösningar
  • se till att våra befintliga kunders lösningar fungerar som de ska och ständigt förbättras
  • bidra till en fortsatt positiv utveckling för teamet

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Tveka inte att hör av dig om du har några frågor.Det spelar ingen roll om du är junior i din roll eller senior, vi har plats för alla. Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss.

Det är meriterande om du har:

  • relevanta certifieringar
  • erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
  • erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…)
  • jobbat med Episerver, Sitecore eller andra C#/.Net baserade CMSer
  • byggt moderna webblösningar på Azure
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Länk till GIT-hub eller liknande är alltid välkommet.

Liknande jobb

Liknande jobb