Sogeti Sverige AB

Erfaren utvecklare till vårt team Digitala Kanaler, Front-end (React, Angular, CSS, HTML, XAML)

Plats
Malmö
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 24 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en front-end utvecklare som inte räds attt vara med och ta fram stora e-Commerce lösningar, globala företagssiter etc. Bara din egen ambition och fantasi sätter gränserna.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • bygga framsidan på nästa stora webb lansering
  • jobba med våra befintliga kunder, vidareutveckla deras siter, utveckla koncept för nästa projekt etc.
  • estimera och komma med förslag på lösningar
  • bidra till en fortsatt positiv utveckling för teamet

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Känner du att du skulle passa in, så tveka inte att hör av dig.Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. För just denna tjänst letar vi efter dig som har erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…) och som jobbat några (5+ år) med detta.

Det är meriterande att du har:

  • jobbat med Episerver, Sitecore eller andra C#/.Net baserade CMSer
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Bifoga gärna portfolio eller länkar till siter du byggt.

Liknande jobb

Liknande jobb