CGI

Hybrid-IT Architect/specialist, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 december 2017
Stängs
den 7 oktober 2018
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu en engagerad Hybrit-IT Architect/specialist med minst 10 års erfarenhet från IT-branschen till vårt team i Göteborg. Du har lång erfarenhet från att jobba som konsult eller likvärdiga erfarenheter. Som arkitekt/specialist hos oss på CGI har du en god förmåga att självständigt ta fram lösningar utifrån fastställda krav i dialog med kund och som person drivs du av viljan att alltid förbättra och effektivisera. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i grupp för att tillsammans nå målen.Som arkitekt/specialist kommer du att jobba nära våra outsourcingkunder. I rollen kommer du att vara en aktiv del av vår leverans av infrastrukturtjänster hos våra kunder. Du ska proaktivt kunna ta fram, förbätta, förändra och genomföra arbete utifrån kundens önskemål och ständigt nya mål och krav. I dina framtida arbetsuppgifterna ingår att designa, dokumentera och leda realiseringen av de lösningar du tar fram inom fastställda ramverk och i samklang med företagets välarbetade processer. Konsultrollen innebär även att du till största delen är hos kunder och aktivt säkrar din debitering.Vi söker dig som har ett stort intresse för infrastrukturplattformar och som har förmågan att arbeta både strategiskt och även rent ”hands-on” inom ramen för pågående projekt och förvaltningsuppdrag. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Självklart besitter du förmågan att kunna förmedla mål, teknik, arkitektur och lösningar till både kollegor och kunder inom olika forum. Hos oss får du möjligheten att utvecklas!

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som hos kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Du är van att ta ett större ansvar och du har förmågan att entusiasmera andra och slutföra dina uppdrag till kunds belåtenhet. Vi tror också att du har en mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera. Självklart har du en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande.

Som Hybrit-IT Architect/specialist hos oss krävs det att du har gedigen kunskap av infrastrukturlösningar som:
• Hybrida IT miljöer
• Cloud migrering
• Active Directory /ADFS
• Wiodows server
• Exchange
• O365
• Azure och andra plattformar

För mer information, kontakta:
Mikael Lund
mikael.lund@cgi.com
Tel 070-851 44 61

Architect, Hybrit, IT, consulting, Exchange, Cloud migrering, Active DirectoryUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • Active Directory
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office365
  • Swedish
  • Wintel/Windows Server

Liknande jobb

Liknande jobb