CGI

Senior Business Analyst, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 18 december 2017
Stängs
den 13 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker flera erfarna Business Analysts till Region Syd och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. Du kommer att ingå i en senior gruppering sammansatt av Business Analysts och projektledare där vår gruppkultur kännetecknas av samarbete, erfarenhetsutbyte, öppenhet och prestigelöshet.

Hur är det att arbeta som Business Analyst på CGI?

Så här säger en av våra erfarna Business Analysts:

”Som Business Analyst får jag möjlighet att snabbt sätta mig in i de komplexa utmaningarna som digitaliseringen ställer våra kunder inför. Det känns kul att få hjälpa de hela vägen från idéer till konkreta lösningar - speciellt i den bransch där jag verkar spelar digitaliseringen en viktig roll i omställningen till ett mer hållbart samhälle.”

”CGI erbjuder det bästa av två världar: ett ledande globalt företag där jag kan ta del av all expertis som finns hos internationella kollegor, samt en stark lokal aktör som är nära sina kunder och ger mig mycket utrymme till egna initiativ.”

CGI kännetecknas av kompetenta, drivna och engagerade medlemmar, vi använder benämningen medlemmar för att detta är vår syn på medskapandet av vårt företag. Vi har alla lång erfarenhet och är väldigt måna om att vi skall trivas tillsammans, både när vi samarbetar i våra kundengagemang och när vi medverkar i utvecklingen av vårt eget företag.

Att vara CGI-medlem är att tillhöra ett företag där vi aktivt och tillsammans vidareutvecklar oss som medlemmar, våra kunder och våra ägare. Faktum är att vi alla har möjlighet att bli delägare i vårt företag på ett mycket förmånligt sätt.

Det här erbjuder vi dig:

Som Business Analyst hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta, engagerade och resultatorienterade kollegor i spännande kunduppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa karriärssteg.

Känner du igen dig i detta eller vill veta mer - då är det Dig vi letar efter!I rollen som Business Analyst kommer du i konsultförmåga att fungera som bryggan mellan affärsverksamhet och stödjande affärverksamhetsdelar som exempelvis IT.

Kännetecknande för rollen är ett högt tempo där analytisk förmåga och kommunikation med olika samverkansparter är starkt framträdande. Att kunna identifiera, analysera och beskriva olika verksamhetskrav baserat på olika analysmodeller är en central del i denna roll.

Förmågan att agera rådgivare och att våga utmana olika intressenter är också en del av rollen som Business Analyst. Som Business Analyst vill vi gärna att du har erfarenhet av projektledning och har förmåga att definiera förändringsprojekt baserade på slutanvändar- och affärskrav.

Vi söker Dig som har 4-6 års arbetslivserfarenhet som Business Analyst inom antingen Utilities-, Telecom-, Retail-, Manufacturing- eller logistikbranschen och har arbetat med komplex modellering av processer, data- eller affärsregler.

Vidare har du erfarenhet av nära samarbete med arkitekter och utvecklare i arbetet med att omvandla verksamhetskrav till lösningar och förändringar i befintliga och nya informationssystem på såväl strategisk som taktisk nivå.

Andra erfarenheter som vi värdesätter är förmåga att genomföra värdeanalyser och förmåga att utnyttja modeller för att mäta faktiskt leveread verksamhets- och affärsnytta.

Har du dessutom erfarenhet av att definiera och skapa förändringsplaner och Business Case är detta meriterande.

Är du van med att leverera konkurrenskraftiga resultat i en miljö som kännetecknas av hög förändringstakt, drivs av att lära dig nya saker och har ett utpräglad konsultförmåga kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Dina tidigare erfarenheter som Business Analyst i agila sammanhang är mycket goda och har du arbetat i miljöer baserade på SAFe är detta starkt meriterande.

Du har en mycket god förmåga att lyssna, analysera och kommunicera problemfritt på svenska och engelska. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och du har en känsla för kommunikation även i större grupper.

Eftersom vår kultur kännetecknas av prestigelöshet, engagemang, drivkraft och ansvarstagande vill vi att du värdesätter dessa egenskaper och har en hög grad av dessa.

För mer information, kontakta gärna:
Magnus Holgersson, magnus.holgersson@cgi.com, 040-313858.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Agile / Collaborative Method
  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)
  • DevOps
  • English
  • Logistics
  • Project Management
  • Retail
  • Swedish
  • Telecommunications

Liknande jobb

Liknande jobb