Systemutvecklare till digitala kundmöten

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 23 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Med suveränt läge i Skanstull finns detta ljusa och fräscha renoveringsobjekt om totalt 550 kvm på 17:e våningen. Här finns alla attribut en systemutvecklare kan önska såsom stora sociala ytor, fönster i alla väderstreck, sex hissar, flera helkaklade toaletter, allt i en fantastisk 50-tals arkitektur! Du kommer kunna njuta av en vidunderlig utsikt över hav och land och närheten till natursköna strövområden ger dig ro i själen. När du vill ha mer puls så ligger restauranger, barer och shopping endast ett stenkast bort. Som grädde på moset så finns det fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, bil och cykelmöjligheter. Snittpriset för ett objekt av den här fantastiska magnituden ligger i Skanstull på 90 000 kr/kvm, du kommer få betalt för att vistas här!

Skämt å sido, det gäller inte din nästa bostad utan ditt nästa jobb.

Vill du få chansen att jobba med moderna tekniker med ett kundnära fokus? Vi söker nu flera systemutvecklare, som vill arbeta med att påverka, vidareutveckla och förvalta Folksams webbapplikation och moderna utvecklingsplattformar.

Det här gör du som systemutvecklare på Kundnära Webb gruppen

I rollen som systemutvecklare kommer du delta i utvecklingsprocessen för våra externa webbapplikationer. Du kommer ingå i ett team där arbetet planeras och genomföras utifrån agila principer. Teamen genomför just nu en teknisk förflyttning av våra applikationer. Systemen är kritiska för Folksams affärsverksamhet. Det är av vikt att arbetet resulterar i hög driftstabilitet, kvalitét och säkerhet. Grunden i arbetet bygger på moderna utvecklingsmetodiker. Kundnära webb gruppen har ett tydligt mål att ständigt förbättra vår leverans och vårt arbetssätt.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för att möjliggöra innovativ utveckling och är väl insatt i moderna tekniker och agila arbetssätt. Du har examen från universitet/högskola inom IT eller jämförbar erfarenhet och har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av mjukvaruutveckling, främst inom Java. och har erfarenhet av testdriven utveckling och testautomatisering. Utöver detta har du erfarenhet av ett antal olika tekniker, exempelvis:

  • React, AngularJS, CSS, Javascript,
  • Java 8, Gigaspace XAP, Spring, MogoDB, SDL Webb
  • Maven, Jenkins, Git, Subversion, QC, IntelliJ


Som person har du social förmåga, trivs att arbeta i team, är ödmjuk och prestigelös och har en stark drivkraft till att utvecklas och en vilja att lära. Det är viktigt att du är driven, nyfiken och ansvarstagande.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast den 23 januari 2018. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Lovisa Ivarsson, gruppchef Kundnära Webb, 0725-82 65 34.

Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Per Hansson 0708-31 60 67 och Handels Mikael A Carlsson, 0708-31 51 32.

 

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb