CGI

REC_PL_ScrumMaster

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 25 december 2017
Stängs
den 9 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 140 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare duktiga projektledare / Scrum masters som brinner för att jobba Agilt i utvecklingsteam tillsammans med fantastiska kunder och engagerade kompetenta kollegor.


DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På CGI i Östersund kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder utmanande uppdrag och ansvarsroller utifrån din erfarenhet, vilket betyder att du bland annat kan komma att arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:

• Leda team i nyutvecklingsprojekt eller förvaltning

• Leda scrum team

• Föra dialog med kunden


Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Vi söker drivna projektledare med erfarenhet av agil systemutveckling samt Scrum masters.

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av att leda IT-projekt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från olika projektstyrningsmodeller och systemutvecklingsmetoder. Då vi utför våra uppdrag med utgångspunkt från agila principer och verktyg i varierande omfattning, så är det önskvärt att du har erfarenhet av detta. För dig som vill arbeta som Scrum master är det meriterande om du är certifierad. Om du dessutom har en utvecklarbakgrund är det extra meriterande.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Mona Swartling 063 - 15 22 13, Pontus Hellgren 063 - 15 22 05.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Agile / Collaborative Method
  • Scrum Master
  • Swedish