Sogeti Sverige AB

Artificiell intelligens och kognitiva lösningar - Vi söker framtidsskapande arkitekter och...

Plats
Västerås
Annonserat
den 11 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nästa spännande våg av innovativa lösningar är redan här. Vi driver allt fler projekt inom AI, maskininlärning och kognitiva lösningar!

Många av våra kunder strävar efter att inte bara driva smartare affärer utan också efter att förbättra samhälle och... ja, hela livet. Med vår globala räckvidd erbjuder vi dig en möjlighet att vara med och skapa framtiden!

Vi letar efter dig som har koll på det mesta från chat-botar till system som lär sig själva från stora mängder av data, och som har en hunger att ta reda på hur mycket datorer skulle kunna göra för att förbättra livet för kunder och anställda. Du har byggt digitala lösningar ett antal år och förstår att om man ska agera i flera kanaler behöver man en molnplattform med APIer som integrerar med bakomliggande affärssystem.

Vi är produktoberoende experter och vi hoppas att du har jobbat med flera olika tjänster som t ex: Microsoft Bot Framework och Cognitive Toolkit, IBM Virtual Agent, Watson Conversation, API.ai, Wit.ai, Amazon Lex, Azure Machine Learning, Cortana Intelligence Suite, IBM Watson, Google Prediction API, Amazon Machine Learning och har programmerat i språk som Java, C#, Python, R och Scala. Det viktigaste är dock inte att du har gjort allt vi önskar, utan att du är genuint nyfiken och har drivet att bli bäst på kognitiva lösningar och neurala nätverk!

Är du beredd att ta klivet in bland andra framtidsskapare? Kontakta oss direkt!

Kvalifikationer

  • Empati, nyfikenhet, och drivkraft att ständigt lära nytt och förmåga att få saker gjorda
  • Erfarenhet eller experimenterande med något eller några av ovan nämnda plattformar och ramverk
  • Flerårig erfarenhet av systemutveckling inom Java eller .NET
  • Gärna relevant kandidatexamen
  • Flytande svenska och engelska