CGI

Business Consultants, Dynamics 365 Operations, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 januari 2018
Stängs
den 1 maj 2018
Kategori
Krav, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer och vill därmed förstärka vårt team i Stockholm!

Vi har nu behov av dig som affärskonsult inom följande områden :

Dynamics 365 Operations/AX - Finans
Dynamics 365 Operations/ AX - Trade och Logistics

Som affärskonsult inom finans arbetar du i dag som finanskonsult inom ekonomi med Dynamics AX och i denna roll får du möjlighet att utveckla våra kunders ekonomiprocesser mha Dynamics AX. Vi söker både dig som har arbetat ett par år eller är mer senior.

Med inriktningen Trade & Logistics söker vi dig som har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och kunskap inom ett eller flera av områdena inköp, försäljning, lager, logistik och produktion. Du arbetar idag som applikationskonsult, alternativt i en linjeroll inom något av dessa områden. Här kommer du att få arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem med inriktning på processer inom området Trade & Logistics. Även här söker vi både mer och mindre seniora profiler.

Som affärskonsult inom Finans och Trade & Logistics kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem Dynamics 365.

Du ingår i det lokala teamet i Stockholm med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare. Du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister både nationellt och internationellt.

Rollen innebär även:

  • Förstudie, analys och design
  • Implementering och driftsättning av Dynamics 365 och tilläggslösningar
  • Utbildning av användare


I rollen som affärskonsult för dessa två områden har du:

God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss.

Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

För rollen som affärskonsult inom finans söker vi dig som har god kunskap och dokumenterad erfarenhet inom ekonomiområdet. Och inom Trade & Logistics söker vi dig som har arbetat med att utveckla och implementera verksamhetsprocesser.

För båda dessa roller är det meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem, i synnerhet Dynamics AX 2012 eller senare version.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Anders Bevegård, anders.bevegard@cgi.com, 070-6154708.


Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • English
  • Microsoft Dynamics AX
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb