CGI

Solution Architect Successfactors

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2018
Stängs
den 1 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du chansen att arbeta med HRM-lösningar i framkant och med fördelarna av att arbeta i ett av världens största IT-konsultföretag. CGI har ett starkt fäste hos i stort sett alla Sveriges företag och organisationer. Just HR-området står idag i starkt fokus för en digital transformation hos våra kunder och vi ser en ökande efterfrågan av kvalificerade systemlösningar från en trovärdig och långsiktig leverantör. CGI arbetar nu strategiskt på att stärka teamet och vill att du blir en del av vår satsning.Denna roll innebär att verka som lösningsarkitekt och applikationskonsult inom HCM-system i cloudmiljö. Du kommer att arbeta med CGI:s koncept kring HR baserat på SuccessFactors. Fokus ligger på Core HR dvs i detta fall Employee Central men även Talent Management såsom Rekrytering, Lärande, Mål &Prestation är en del i vårt erbjudande.

Din roll är att arbeta mot våra kunder i större och mindre projekt med att implementera ett modernt HR-stöd. Du arbetar i dialog med kunden kring deras HR-processer och hur dessa kan stödjas och effektiviseras med hjälp av våra lösningar. Du medverkar i lösningsdesign, konfiguration och driftsättning av de olika systemdelarna.Sökande till denna tjänst skall ha erfarenhet av att arbeta inom HCM-området, och vi söker särskilt personer med erfarenhet inom SAP/SuccessFactors. Du har förmåga att skapa förtroende för din egen kompetens inom området likväl som för CGI:s lösningar. Du har god förståelse för integrationsfrågor i samband med HR-system. Då kärnan i vår lösning ligger i HR-mastermodulen, ofta benämnd HRMS, är kompetens inom det området särskilt viktigt.

Utöver detta vill vi att sökanden har:

  • Certifiering i en eller flera av SuccessFactors HCM-moduler;
  • Vana vid självständigt arbete i komplexa systeminförandeprojekt;
  • God teknisk och verksamhetsmässig kompetens kring HR- och lönesystemsystem;
  • Mycket god kommunikativ kompetens;
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift;
  • En hög grad av affärsmannaskap.


För mer information, kontakta gärna;
Mats Österberg, m.osterberg@cgi.com, 08-671 15 64

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb