CGI

Lönesystemskonsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 februari 2018
Stängs
den 11 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du chansen att arbeta med ett av marknadens mest kompetenta lönesystem med fördelarna av att arbeta i ett av världens största IT-konsultföretag.

Som lönesystemskonsult kommer du att arbeta med införanden av lönesystemet POL ute hos våra kunder vilka är stora och medelstora företag inom privat sektor. I projektform är du en central person i teamet och ansvarar för att systemet sätts upp på ett korrekt sätt utifrån varje kunds specifika förutsättningar och krav. Du kommer även att fungera som rådgivare både till nya och befintliga kunder kring hur de på bästa sätt kan effektivisera sina lönerelaterade processer och i att optimera kundens användning av POL i sin verksamhet.

Sökande till denna tjänst ska ha gedigen kunskap och erfarenhet av löneadministration och användande, uppsättning och förvaltning av lönesystem hos större företag. Erfarenhet från POL är ett stort plus men vi välkomnar även sökande med kompetens i andra på marknaden förekommande system. Du har djup förståelse för de olika processer och regelverk som ingår i lönehanteringen och du har förmåga att realisera ett effektivt arbetssätt med hjälp av de konfigurationsmöjligheter som ett modernt lönesystem kan erbjuda.

Utöver detta vill vi att sökanden har:

  • En hög grad av konsultmässighet
  • God kommunikativ kompetens och samarbetsförmåga
  • God teknisk förståelse i relation till lönesystem och omgivande systemlandskap
  • Vana vid projektarbete och även av ledning av mindre projekt
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.


För mer information, kontakta gärna;
Mats Österberg
m.osterberg@cgi.com
08-671 15 64


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb