Sogeti Sverige AB

Passionerad konsult inom Microsoft Azure till Sogeti i Luleå

Plats
Luleå
Annonserat
den 7 februari 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Luleå letar vi nu efter eldsjälar inom Microsoft Azure till centrala och utåtriktade roller där rätt person kommer att utveckla våra kundrelationer genom sin expertis inom Azure men även inspirera och utveckla våra anställda vidare inom området.

Cloud är det bästa vi vet! Sogeti är en världsledande helhetsleverantör av Cloud-lösningar. Våra kunder vänder sig till oss när de behöver en långsiktig tjänstepartner, och när de söker expertkunskap som kan leda dem framåt. Cloud, och inte minst Azure, är allt mer centralt hos våra kunder och vi satsar starkt för att möta våra kunders behov.

Vi har Cloud-kompetens över hela landet och idag arbetar ca 200 Sogetiare med teknologier som Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform och IBM Cloud. Globalt finns förstås många fler Cloud-experter att lära av och samarbeta med.

Inom området har vi partnerskap på global nivå med Microsoft, Amazon och IBM. Våra samarbeten ger oss möjlighet att ta del av de senaste nyheterna, unika utbildningar, och ny funktionalitet.

Vi söker dig som, genom att vara en expert inom Azure, leder våra kunder i sin förändringsresa när de etablerar sin framtida plattform i molnet. Du har troligen arbetat i olika typer av utvecklingsprojekt med att utveckla och etablera molntjänster inom Microsoft Azure sedan tidigare. Du kommer tillsammans med andra konsulter arbeta affärsnära som en del av vårt digitala leveransteam och som en naturlig komponent i våra kundprojekt kring digitalisering.

Vi tror att du har en god grund i microsofttekniker som .NET och C# men går igång på Microsoft Azure, IaaS, PaaS, Azure Portal, Azure App Service eller Hybrid Cloud.

Som expert med inriktning på molnlösningar behöver du ha en bred kompetens och en vilja att stötta kunderna i designen av lämpliga lösningar för deras behov. Du bör även ha viljan att tillsammans med andra utvecklare implementera dessa lösningar och drivas av att skapa bättre möjligheter för våra kunder. Du kommer främst att arbeta mot större företag och du kommer att inneha en central roll i våra projekt. Du kommer även att ingå i ett större Sogetinätverk av konsulter i liknande roller då vi aktivt jobbar med kompetensutveckling både nationellt men även lokalt.

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att kontakta mig, Jonas Bolldén på +46730930093 eller skicka in din ansökan idag. Det tar bara någon minut och du kan ansöka genom din LinkedIn-profil.

Läs gärna mer om Sogeti och Cloud här