IT-tekniker med inriktning Windows Server till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 7 februari 2018
Stängs
den 28 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara delaktig i projekt och aktiviteter som bidrar till att vi kan leverera förstklassiga lösningar till våra kunder? Nu söker vi en Application-tekniker med erfarenhet av implementationer och projektarbeten i större Windows-miljöer till enheten ”Windows Application and MS SQL” inom ITS i Stockholm.

Om jobbet
Du kommer huvudsakligen att arbeta med beställningar från våra applikationsförvaltare som sitter inom SEBs alla affärsområden. Vid en beställning så sitter du tillsammans med förvaltningen för att utreda behovet, tar upp kravställningen på den nya miljön, rådgör om design, installerar miljön samt är behjälplig vid installation och integration av applikationer. Ditt uppdrag är att säkerställa affärsnyttan genom kontinuerliga värdeleveranser, alltid med kunden och kundupplevelsen i centrum. Vi arbetar allt oftare i Dev-Ops-team tillsammans med beställarens organisation, och nya områden vi jobbar inom är Cloud, Big data, Automation, AI/ML m.m. Du kommer att ingå i ett team med 7-8 personer, varav några sitter i Vilnius och några i Stockholm. I arbetet ingår det att tillsammans med kollegorna ta emot beställningar som avser applikationer på Windows-plattformen. Det kan även innebära att vara resurs i ett projekt under en tid. Viktigt i denna roll är att våga ta för sig och kunna prata med olika delar inom SEB samt att ställa frågor så att miljön blir rätt. Du kommer i tjänsten att arbeta såväl självständigt som i team tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som utmanas och har stort intresse och engagemang av att leverera en kvalitativ lösning och som alltid tänker kund och användare först. En bra lagspelare och en god kommunikationsförmåga är avgörande för att du ska trivas och kunna leverera ett bra resultat. Du är en erfaren Windows system/server admin med ett lösningsorienterat mindset och med bred kompetens samt har ett eget driv för att få saker att hända. Då teamet har kollegor och verksamhet i Vilnius så krävs det mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, såväl i tal som i skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet från bank- och finanssektorn.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan 
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 februari 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anneli Risberg, Team manager, på telefon +4670 509 3362 eller mail anneli.risberg@seb.se

Liknande jobb

Liknande jobb