Telenor Inpli

Vill du vara med och skapa Skandinaviens bästa 24/7 support?

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 31 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och som en del av vår expansion utökar vi nu våra tjänster med en 24/7 support /NOC. Detta är en spännande satsning där stora möjligheter ges till dig som junior och/eller nyutexaminerad IT-tekniker att på tidigt stadium komma in och utvecklas tillsammans med företaget. Vi söker framför allt dig som har inriktning nätverk och/eller säkerhet, men även annan IT-teknisk inriktning. Då fokus på arbetsuppgifterna främst drar åt nätverk och säkerhet ser vi att du har intresse inom det området.

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Din roll

I rollen som IT-tekniker till vår 24/7 support ingår ett ansvar för att säkerställa pågående drift och support av Telenor Inplis tjänsteutbud, både under och efter kontorstid. Vår ambition är att Telenor Inplis kunder skall mötas av bästa möjliga service och ha en störningsfri driftmiljö, dygnet runt. Du arbetar primärt med övervakning av nätinfrastruktur där fokus ligger på hantering av incidenter, förändringar och problem, att göra en första felsökning vid driftsstörningar samt förebyggande driftsrelaterade uppgifter. Du blir del av den nordiska organisationen och kommer ha kontakt med kunder och kollegor i Norge, Danmark och Sverige.

NOCen i Malmö är nystartad, och vi har fyra fantastiska medarbetare som är med på vår resa till att skapa Skandinaviens bästa NOC! Visst vill du också vara med?

I rollen ingår även;

  • Arbete i Servicedesk
  • Övervakning
  • Bevaka och åtgärda ärenden efter prioriterad ordning
  • Säkerställa att adekvat information kontinuerligt tillförs ärenden
  • Övervaka och hantera inkommande förfrågningar via e-post och telefon
  • Kommunikation med kund
  • Förebyggande underhåll

Din profil

  • Högskole- eller KY-examen inom IT-teknik, gärna med inriktning nätverk och/eller säkerhet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, förståelse för de skandinaviska språken
  • Erfarenhet inom nätsäkerhet, wireless, routing och switching samt Voicelösningar är meriterande

Vi på Telenor Inpli erbjuder våra anställda utbildning och certifiering inom Fortinet/Security, Aruba/Wireless samt Cisco- och Juniper/Switching på arbetstid.

Som person är du positiv, driven, självständig och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Tjänsten innefattar 3-skiftsarbete; förmiddag/eftermiddag/natt.

Uppstart för tjänsten kommer vara våren 2018. Vi flyttar gradvis över NOC-verksamheten från Oslo till Malmö, en spännande resa där du får vara med och påverka!

Om oss

Telenor Inpli är resultatet av en fusion mellan norska Datametrix och svenska Network Services. På Telenor Inpli arbetar det 400 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim och Singapore.

Vi har från den 26 februari 2018 ett nytt gemensamt varumärke och namn, vi är Telenor Inpli och vi har fortsatt starkt fokus på nätverk, IT-säkerhet och kommunikation.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg, Rekryteringsansvarig, på 0723-732173.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb