Systemförvaltare till Livsmedelsverket

Rekryterare
Livsmedelsverket
Plats
Uppsala
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 4 mars 2018
Ref:
2018/00812
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en driven, självgående och kommunikativ person som vill arbeta i en verksamhet med ett meningsfyllt syfte och som bidrar till samhällsnyttan!

Beskrivning av avdelningen

Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper. Vi har ett stort behov av att arbeta med digitalisering och vidareutveckling av våra befintliga system för att stödja verksamhetens utveckling.

Tillsammans med dina kollegor inom IT kommer du att arbeta tillsammans med verksamheten med förvaltning och utvecklingen av Livsmedelsverkets interna system. Du kommer att ha kontakt med användarna när det gäller planering och kravfångst samt även jobba med support och systemförvaltning för att vidareutveckla och underhålla olika system.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom system/datavetenskaplig linje eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av förvaltningsarbete och/eller utveckling. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av .NET-utveckling och goda kunskaper inom utvecklingsplattformen Visual Studio, C#, Microsoft Workflow Foundation, WCF, HTML5, MVC, Javascript samt T-SQL. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i större projekt och van att arbeta mot flera olika verksamheter parallellt.

Som person är du drivande, resultatorienterad och självständig. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och inger förtroende. Du stimuleras av att arbeta i grupp samt med personer med olika verksamheter och kompetenser. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt: För mer information är du välkommen att kontakta IT-chef Kristina Essén. Fackliga företrädare är David Foster ST, och Frida Broman, SACO. Samtliga nås på telefon 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag2018-03-04 ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/ledigajobb. Observera att intervjuer sker löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast

Område/avdelning: IT- och Service

Diarienummer: 2018/00812

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Betyg, intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. 

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Säker mat, bra dricksvatten, ärlig mat och bra matvanor – det är vårt recept på matglädje. Livsmedelsverket är Sveriges myndighet på livsmedelsområdet. Här arbetar landets främsta experter på livsmedel med vetenskap, råd och kontroll.
På Livsmedelsverket erbjuds intressanta arbetsuppgifter inom viktiga samhällsområden som livsmedel, hälsa, miljö och djurskydd. Totalt är vi cirka 570 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 240 arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet.

Liknande jobb

Liknande jobb