CGI

Senior Utvecklare/Sharepoint, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 februari 2018
Stängs
den 26 juni 2018
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI behöver förstärka SharePointteamet i Stockholm med en duktig SharePoint-Utvecklare/Arkitekt!

Som senior SharePoint-utvecklare/Arkitekt hos CGI kommer du att få arbeta i allt från små enklare och korta projekt till komplexa stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm. Du kan komma ha en ledande roll i projekten och förväntas att hjälpa och lära dina juniora kollegor. Som Senior utvecklare så kan du komma att få arbeta i affärsprojekt samt arbete med att hitta nya tekniker och lösningar för att vi ska ligga i framkant.SharePoint-teamet i Stockolm består av en blanding av killar och tjejer i alla åldrar. Vi arbetar för att ha en fin gemenskap och vi ställer alltid upp och hjälper varandra. Vi har även ett nationelt SharePoint community där vi delar kunskap och inspiration.

Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor. God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, professionalism och engagemang är dina främsta egenskaper.

Vi söker dig som har ca 7 - 15 års arbetslivserfarenhet av SharePoint-utveckling. Du har ett stort intresse för programering, SharePoint och ett gediget teknikintresse. Du har förmodligen en IT-inriktad examen från universitet, högskola eller yrkesutbildning.

Övriga meriter:

 • Utvecklat lösningar inom Microsoft SharePoint (C#, ASP.NET)
 • Erfarenhet av CSS, HTML5, javascript, jQuery, Powershell
 • Erfarenhet av Angular, React, Typescript
 • Erfarehet av SQL, TFS, Git
 • Erfarenhet av SharePoint On premise/Online
 • Erfarenhet av agila metoder som t ex SCRUM
 • Kunskap om hur SharePoint stödjer kundens verksamhet

Meriterande är:

 • Certifiering kring SharePoint och O365
 • Erfarenhet av övriga produkter inom O365-sviten
 • Erfarenhet av att anpassa SharePoint i mobila lösningar och appar.
 • Erfarenhet av Azure, Hybridlösningar

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Jesper Backman, 0706089342, jesper.backman@cgi.com


Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • Microsoft Sharepoint

Liknande jobb

Liknande jobb