Senior mjukvaruutvecklare rekryteras till ATI i Mölndal

Plats
Västra Götalands län, Göteborg, Mölndal
Annonserat
den 14 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med att utveckla avancerade mjukvarulösningar för att skapa avancerade verktyg som bland annat används för kalibrering av framtidens fordon? Gillar du att hitta lösningar på tekniska problem? Just nu rekryterar vi en ingenjör inom mjukvaruutveckling till ATI i Mölndal.

Accurate Technologies AB är ett helägt dotterbolag till Accurate Technologies Inc. i USA. Verksamheten i Sverige startades upp 2003 och utvecklar avancerade mjukvaru- och hårdvarulösningar inom sektorn för mätning, kalibrering och diagnostik (MCD). ATI erbjuder unika produktportföljer globalt till OEM och Tier One-kunder inom fordonsindustrin. ATI är även verksamt inom andra branscher så som försvars-, marin och rymdindustrin. Klicka här för att läsa mer om företaget.


Din framtida utmaning

Hos oss får du möjligheten att utveckla mjukvarukomponenter som utgör grunden för att skapa verktyg som används i utveckling av elektroniska styrenheter och som stödjer mätning, kalibrering och diagnostik (MCD). Du kommer spela en central roll i utvecklingsgruppen med uppgift att bevara och utvidga våra nuvarande Win32 MFC-baserade produkter samt utveckla vår nyaste produkt baserad på .NET-teknik. Vi arbetar i en modern testmiljö och kommunicerar med styrsystem, dels i riggar och utvecklingsmiljö men också direkt mot kompletta fordon.

I tjänsten ingår även:

 • Detaljerad teknisk utformning av systemets arkitektur och mjukvarukomponenter.
 • Utveckling och genomförande av enhets- och testprocedurer.
 • Utveckling och uppdatering av spårbarhet på utfört arbete. 


Den du är idag

 • Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område såsom data, elektro eller mekatronik.
 • Minst fyra års erfarenhet av mjukvaruutveckling.
 • Mycket god förståelse för .NET, MFC, Win32 API, COM.
 • Utmärkta programmeringskunskaper i C ++ och C #.
 • Erfarenhet av att utveckla GUI i både MFC och WPF eller Windows Forms.
 • Erfarenhet av remoting system såsom SOAP, REST eller DCOM.
 • Mycket goda kunskaper inom felsökning och debugging av applikationer/tjänster i Windows.
 • Designa kod för återanvändning och enhetstester.


Meriterande:

 • Erfarenhet av realtidssystem eller kernel mode programmering.
 • Erfarenhet av kommunikationsprotokoll såsom CAN, RS232, USB, Ethernet och FlexRay.
 • Erfarenhet av att utveckla MathWorks® MATLAB® skript (Script M-filer), TLC-kod, TMF filer, MEX-filer och S-functions.

Har du god förståelse och ett genuint intresse för modern teknik, speciellt inom fordonsbranschen? Är du även över genomsnittet strukturerad samt kundfokuserad och har förmågan att skapa förtroende och relationer? Då kan du vara den vi söker!


Vad erbjuder Accurate Technologies AB dig?

Accurate Technologies AB erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter att påverka våra metoder och arbetssätt. Du blir en viktig spelare i vårt dagliga arbete med att skapa verktygstöd som bland annat används till framtidens fordon. Du kommer arbeta i tvärfunktionella team i nära samarbete i utvecklingsgruppen.


Hur söker jag denna tjänst?

I denna rekrytering samarbetar Accurate Technologies AB med Experis Engineering. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Thandi Schüler på telefon 0725-06 51 69 eller thandi.schuler@se.experis.com

Du är varmt välkommen med din ansökan!


Om Accurate Technologies AB

Accurate Technologies AB är ett helägt dotterbolag till Accurate Technologies Inc. i USA. Verksamheten i Sverige startades upp 2003, ATI Sveriges syfte är att bygga nära relationer med alla större fordonstillverkare i regionen. Kunskapen på det Svenska kontoret omfattar hela kedjan från utveckling till försäljning och support. ATI Sverige är en viktig aktör och för att säkerställa ett nära samarbete med alla ATI dotterbolag och distributörer att uppnå 24 timmars support för globala konton. ATI arbetar world wide med kontor i USA, Frankrike, Tyskland, Indien, Japan, Kina Sverige samt England. ATI bildades 1991 i USA och man har ett gränslöst samarbete mellan de olika kontoren runt om i värden.

Liknande jobb

Liknande jobb