Systemansvarig till Clarendo i Malmö

Rekryterare
Clarendo AB
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 april 2018
Stängs
den 11 maj 2018
Ref:
8975FCFB-6175-4D99-A9BF-EA884C0E6CFF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som vill arbeta som Systemansvarig på Clarendo i Malmö!

Här är chansen för dig som vill arbeta som Systemansvarig på ett litet företag där din insats gör skillnad! Till företaget Clarendo i Malmö söker vi nu dig som har erfarenhet av Systemsupport och som nu vill vidare till en roll med brett ansvar och goda utvecklingsmöjligheter! Här erbjuds du en roll där du får möjlighet att förvalta och utveckla Clarendos egenutvecklade IT-verktyg, TIM, och Microsoftbaserad IT-infrastruktur.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • Ett litet, värderingsstyrt företag med kunden i fokus.
 • Ett stabilt företag med hög kreditvärdighet och en trygg anställning.
 • En bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.
 • Du förväntas ta mycket eget ansvar, och i utbyte ges du möjlighet att växa hos Clarendo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 •  Ansvara för systemsupport av Clarendos egenutvecklande IT-verktyg, kallat TIM, till deras kunder: svara på frågor rörande funktion, teknik och diskutera lösningar.
 •  Ansvar för systemutveckling av IT-verktyget TIM: driva förbättringar, testa funktioner, kravställning och kontakt med Clarendos systemleverantör.
 • Ansvara för IT-infrastruktur och Clarendos ledningssystem för ISO 27001: Förvalta och vidareutveckla Clarendos IT-infrastruktur. Förvalta och vidareutveckla Clarendos ledningssystem för informationssäkerhet.
 • Uppdatera Clarendos hemsida.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Systemansvarig kommer du att bli en del av ett litet samkört team som har fokus på verksamheten och uppgifterna, där ni tillsammans brinner för företaget. 
Kontoret är placerat nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Som Systemansvarig söker vi dig som:

 • Har god erfarenhet av att arbeta med systemsupport.
 • Har god erfarenhet av att ansvara för IT-infrastrukturer.
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande.
 • Är van vid att uttrycka dig på korrekt svenska och engelska i tal och skrift.
 • Gärna har erfarenhet av IT-säkerhetsfrågor.

 

Som person är du noggrann, analytisk och driven. Du förstår innebörden av en deadline och det är självklart för dig att man kan lita på att du håller den. Du tar ansvar för ditt arbete och förmår att ta egna initiativ med fokus på förbättringar. Ditt uttryck och sätt är professionellt, och du hanterar kunder klanderfritt på telefon och via mail. Stresstålighet och flexibilitet är viktigt, då omprioriteringar är ett vanligt inslag i Clarendos vardag. För att trivas hos Clarendo bör du vara prestigelös och nyfiken då det är ett litet företag med inställningen att man hjälps åt. För Clarendo är det också viktigt att du har ett intresse för hur organisationer fungerar och för riskbaserat tänkande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi brinner för ledningssystem som skapar värde. Vi älskar standarder som ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 m.fl. Standarder skapar en systematik, fokus på rätt saker och ett reflekterande av verksamhetens mål och nyckeltal. Vi vill hjälpa våra kunder med att fokusera på det som är viktigt. Vi är praktiskt lagda och intresserar oss för uppgifter som bidrar till förbättringar. Vi samarbetar med glada kunder med målet att implementera ett effektivt ledningssystem som åstadkommer resultat. Vi arbetar i nätverk och anlitar expertkompetens på olika områden beroende på vad kunden har för önskemål. Syftet med det är att hålla organisationen slimmad och kostnader nere samt fokusera på att leverera värde till våra kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb