CGI

Teknisk Kommunikationsarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 mars 2018
Stängs
den 31 juli 2018
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en engagerad kommunikationsarkitekt med minst 10 års erfarenhet från IT-branschen till vårt team i Stockholm. Du har lång erfarenhet av att jobba som konsult eller likvärdiga erfarenheter. Som arkitekt/specialist hos oss på CGI har du en god förmåga att självständigt ta fram lösningar utifrån fastställda krav i dialog med kund och som person drivs du av viljan att alltid förbättra och effektivisera. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i grupp för att tillsammans nå målen.

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och du får stora möjligheter till personlig utveckling. Våra medlemmar beskriver företagskulturen som öppen och generös. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Vi tycker att det skall vara kul att jobba, vi skrattar mycket på jobbet och vi är stolta över de resultat vi genererar för våra kunder!

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör. Ta chansen att jobba på CGI, en av Sveriges bästa arbetsgivare!Som konsult inom området arkitekt/specialist kommer du att jobba nära våra outsourcingkunder. I rollen kommer du att vara en aktiv del av vår leverans av kommunikationstjänster hos våra kunder. Du ska proaktivt kunna ta fram, förbättra, förändra och genomföra arbete utifrån kundens önskemål och ständigt nya mål och krav. I dina framtida arbetsuppgifter ingår att designa, dokumentera och leda realiseringen av de lösningar du tar fram inom fastställda ramverk och i samklang med företagets processer.

Konsultrollen innebär normalt kundnärvaro och vi ger dig samtidigt frihet under ansvar vilket innebär att det finns stora möjligheter att hantera livspusslet med arbete på distans och flexibla arbetstider. Resor sker företrädesvis inom Sverige. Samarbete med nationella och internationella kollegor kommer att förekomma då CGI:s internationella leveranskapacitet ger dig möjligheten att ta del av ett globalt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.Vi söker dig som har ett stort intresse för kommunikation och som har förmågan att arbeta både strategiskt och även rent ”hands-on” inom ramen för pågående projekt och förvaltningsuppdrag. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Självklart har du en god förmåga att kunna förmedla mål, teknik, arkitektur och lösningar till både kollegor och kunder inom olika forum.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som hos kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Du är van att ta ett större ansvar och du har förmågan att entusiasmera andra och slutföra dina uppdrag till kunds belåtenhet. Vi tror också att du har en mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera. Självklart har du en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande.

Som kommunikationsarkitekt hos oss krävs det att du har gedigen kunskap av kommunikationslösningar som:

• Hybrida IT miljöer

• LAN

• WAN

• Brandväggar


För mer information, kontakta konsultchef:

Johan Reinholdz

johan.reinholdz@cgi.com

Tel 070-1818505.

 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Firewalls
  • LAN
  • Swedish
  • Technical Architecture
  • WAN

Liknande jobb

Liknande jobb