Chef Nätverksgruppen till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 10 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du nästa utmaning inom nätverksteknik i en platt organisation vars målsättning är att vara specialisten inom professionell, molnbaserad IT-drift i Norden? Motiveras du av att se dina medarbetare utvecklas och växa samtidigt som du driver och utvecklar både erbjudande och tjänster inom ditt område? TeleComputing söker nu en chef för nätverksgruppen och erbjuder dig en spännande roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som chef för nätverksgruppen tillhörande den svenska organisationen, idag bestående av 14 direktrapporterande tekniker, blir ditt primära ansvar är att ur ett taktiskt perspektiv övergripande ansvara för de tjänster som TeleComputing erbjuder sina kunder. Dessa innefattas av, VPN, LAN, WAN, Firewall och Wireless.

I det dagliga arbetet leder och fördelar du uppgifter samt är vid behov behjälplig med prioritering och eskalering. En viktig del i tjänsten blir att driva det strategiska effektiviseringsarbetet genom automationsarbete samt process- och rutinutveckling. 

I tjänsten ingår även att: 

• Ansvara för kostnadskontroll och vara delaktig i upphandlingar
• Vara delaktig i det strategiska arbetet avseende utveckling av nya tjänster 
• Vid större förändringar agera Release Manager

TeleComputing präglas av ett nära samarbete mellan de olika delarna inom drift- samt konsultorganisationen vilket för dig innebär en daglig kontakt med dessa. Du kommer också att vara delaktig i möten hos både nya och befintliga kunder. Tjänsten är placerad på TeleComputings kontor i Kista, du rapporterar till Head of Hybrid Cloud Operations.

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• Eftergymnasial utbildning inom för tjänsten relevant område alternativt har du motsvarade arbetslivserfarenhet 
• 5-10 års erfarenhet av att arbeta med komplex nätverksdrift inom Cisco
• Erfarenhet av att arbeta i en ledande roll såsom gruppchef eller teamleader
• ITIL V.3
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Med stor sannolikhet arbetar du idag hos eller har erfarenhet från någon av de större aktörerna inom outsourcing eller kommunikation.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som både har ett stort genuint intresse för IT-infrastruktur, nätverk och kommunikation men också för att leda och stötta dina medarbetare. Vidare har du en affärsmässig förståelse och ett stort intresse för att skapa och utveckla kundrelationer. För att vara framgångsrik i rollen är du kommunikativ och står för både dina åsikter och beslut samtidigt som du har en stark tro på det du gör. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Executive. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: network, cisco, manager, nätverk, teamleader, outsourcing

Om TeleComputing Sweden AB
TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand och tillhörande SaaS-tjänster (Software as a Service) samt konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Koncernen har 900 anställda på 7 orter i 3 länder och ca 1000 företagskunder i Norden.

Att du som anställd på TeleComputing växer och utvecklas är nödvändigt för att även vi ska utvecklas. Vi vill att du ska nå din fulla potential. På så sätt kan vi skapa en god intern rörlighet. Som anställd kan du i stor omfattning vara med och påverka utvecklingen och kulturen på TeleComputing genom den du är - och arbetet du gör. För att nå våra mål behöver vi nytänkande och positiva medarbetare! Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss.

Liknande jobb

Liknande jobb