IT-tekniker inom drift

Plats
Falkenberg, Halland
Lön
Efter överenskommelse
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 29 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en IT-tekniker till vårt IT-team på Hallandstrafiken Det här kan du förvänta dig

Tycker du om att jobba kreativt och självständigt samt lösa klurigheter som dyker upp ibland? Då kan vi erbjuda ett varierande och roligt jobb hos oss!

Tjänsten innebär att du i första hand jobbar med trafiknära utrustning dvs fordonsmonterad kommunikationsplattform, realtidssystem, betalsystem, passagerarräkningssystem etc. Systemen ägs av Hallandstrafiken och är installerade i fordon som ägs av våra trafikoperatörer. Du kommer att ha nära kontakt och en samordnande roll mellan systemleverantörer och trafikoperatörer. Du kommer också att var med att kravställa vid upphandlingar och införande av ny teknik. Även allmänt förekommande arbetsuppgifter såsom ex användarstöd etc över tid kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig

Hallandstrafikens IT-avdelning består av en handfull personer och vi sitter tillsammans på vårt huvudkontor i Falkenberg. Du får ett varierande och utvecklande uppdrag där du, på ett konkret och påtagligt sätt, stödjer vår verksamhet inom bolaget. Hos oss på Hallandstrafiken erbjuder vi våra medarbetare utvecklingsmöjligheter både genom sitt uppdrag samt genom kompetensutveckling. Vi har flexibla arbetstider, vi främjar din hälsa genom friskvårdsbidrag, och vi har goda värden i vår senaste medarbetarundersökning när det gäller ledarskap, organisationskultur, målstyrning m.m.  Spännande, eller hur?

Har du vad som krävs?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT eller annan utbildning eller erfarenhet som vi finner likvärdig. Du har goda kunskaper inom IT, nätverk och kommunikation. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Hos oss lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna då du kommer att ha stor kontakt med externa aktörer samt med chefer och kollegor internt. Du är en person som har ett stort teknikintresse, har mycket god problemlösningsförmåga, samt är van att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är strukturerad och ansvarstagande och sätter kvalitet högt i fokus i ditt arbete.

B-körkort är ett krav

Övrigt

Tjänsten tillsätts snarast efter överenskommelse.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Då urval och rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan via mail snarast möjligt till rekrytering@hlt.se dock senast den 29 april 2018. Märk mail med – IT-tekniker

Avdelningschef Jarl Arne Leek svarar på frågor via mail, jarlarne.leek@hlt.se

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb