Digital verksamhetsutvecklare

Rekryterare
Vårdförbundet
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 13 april 2018
Stängs
den 10 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av digital verksamhetsutveckling och projektledning? Vill du bidra till Vårdförbundets digitala förändringsresa? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som vill stödja utvecklingen av den digitala kompetensen och bidra till arbetet med att modernisera arbetssätt genom att digitalisera processer. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som praktiskt inklusive att driva det löpande arbetet. Det innebär bl.a. att identifiera behov, ge stöd, samordna systemförvaltningen, ta fram strategiska dokument, utformning och projektledning av IT-baserade utvecklingsprojekt.

Du tillhör IT-gruppen, som består av sju medarbetare samt några konsulter. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll, t.ex. som projektledare, förvaltningssamordnare eller digital verksamhetsutvecklare.

Vidare har du:

  • eftergymnasial utbildning inom IT, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • erfarenhet av inköp, förhandling och kravställning på leverantörer
  • god förståelse för och erfarenhet av digitalisering, digitala tjänster och teknisk infrastruktur i en klient- och kontorsrelaterad IT-miljö

För att lyckas i rollen är du utvecklings- och lösningsorienterad och samtidigt lyhörd för verksamhetens behov. Du har en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt samt bidrar till att skapa väl fungerande team. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är om du har en pedagogisk ådra samt har erfarenhet av att arbeta i en organisation som har gjort en digital förändringsresa.

Vi vill vara en organisation där de anställda långsiktigt mår bra, där det råder ett öppet klimat och där alla ges möjlighet till delaktighet och inflytande. Arbetsplatsen ska präglas av tillit, professionalitet, balans och arbetsglädje. Hos oss har du förmånen att både utvecklas och utmanas.

För att trivas hos oss är det är viktigt att du delar Vårdförbundets värderingar och är intresserad av Vårdförbundets verksamhet. Vi är olika, och tycker att olikheter är bra för att få varierande inspel och synsätt på våra frågor. Vi söker därför medarbetare med varierande bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter för att få mesta möjliga mångfald till verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta Gunilla Kinnestrand, Administrativ chef/IT-chef tfn 08-14 77 11. Fackliga företrädare på Vårdförbundet är Tomas Persson, Akademikerföreningen, tfn 08-14 78 82, Gun-Britt Lindkvist, Unionenklubben tfn 08-14 78 91.Välkommen med din ansökan senast den 2018-05-10.

Ansök här https://www.vardforbundet.se/om-vardforbundet/lediga-tjanster/

I Vårdförbundet samlas fyra livsviktiga yrken. Tillsammans är Vårdförbundet 114 000 medlemmar som arbetar för en personcentrerad vård, ett hållbart yrkesliv, högre löner och bättre karriärmöjligheter. Medlemmar är sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vårdförbundet är en idéburen yrkesorganisation som tillvaratar medlemmarnas fackliga intressen och utvecklingen av professionerna. 

Liknande jobb

Liknande jobb