Engagerad IT-ansvarig till Installatörsföretagen

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 14 maj 2018
Stängs
den 4 juni 2018
Ref:
FDAD5980-B579-47FB-99C7-0B82C67715E0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du kommer att få ta ett ägandeskap över den nyligen införda digitala plattformen via Svenskt näringsliv.

Led en stark och väl fungerade IT-beställarfunktion med stort fokus och inriktning mot Installatörsföretagens påbörjade digitaliseringsresa

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Till Installatörsföretagen söker vi en kommunikativ IT-ansvarig med ledarförmåga. Som IT-ansvarig hos oss kommer du att ansvara för Installatörsföretagens IT-strategi, IT-Policy samt IT-controlling, med ett ägandeskap av interna IT-tjänster och interna system. Du kommer även att vara en drivande kraft och aktivt stöd till ledning och verksamhetschefer så att den digitala plattformen fungerar optimalt för affärs-/verksamhetsutveckling. Det är en spännande roll på ett unikt företag där ditt arbete kommer att uppskattas och du kommer att få möjlighet att påverka.

Arbetsgruppen har hög kompetens och ambitionsnivå. Det nära ledarskapet präglas av prestigelöshet och hög tillit till medarbetarna med hög delaktighet och möjlighet till inflytande för att nå god arbetsmiljö.

Dom sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm med nära till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk. Flexibilitet i dina arbetstider gör att det är lätt att kombinera arbete och fritid.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för att verksamhetsbehov formuleras till tydliga krav på digitala lösningar.
  • Aktivt arbeta med upphandlingar. Du kommer även arbeta med att göra behovsanalyser av nya system samt fortlöpande utvärdera befintliga system och tjänster.
  • Säkra upp så att supporten/vidareutvecklingen av Installatörsföretagens interna IT-tjänster fungerar.
  • Ansvara för Installatörsföretagens gemensamma IT-budget.
  • Ett nära samarbete med kommunikationsavdelningen.
  • Tjänsten är placerad på avdelning Verksamhetsstöd och du rapporterar till Chef Verksamhetsstöd.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att aktivt delta inom den gemensamma IT & systemplattformen med Svenskt Näringsliv och alla medlemsorganisationer. Det innebär att du kommer vara Ordförande för Installatörsföretagens Digitala råd som består av samtliga avdelningschefer med systemägarroll.
Ditt arbete kommer att vara varierat, i ena stunden kommer du att prata IT-strategi och budgetplanering och den andra kan du tänkas hjälpa en kollega med ett enklare ärende.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete. Vi tror att du behöver ha minst 5 års erfarenhet av kvalificerat IT-arbete. Har du tidigare arbetat med upphandlingar kommer det vara en klar fördel.
Vidare behöver du ha en god förmåga att hantera olika intressenter med varierande grad av IT-mognad samt vara analytisk och kreativ med stor lyhördhet för verksamhetens behov.

Som person har du hög integritet, ett proaktivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta. Tycker du om att ha det roligt på jobbet är det ett plus - för det tycker vi också.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som stöttar våra medlemmar i deras vardag samtidigt som vi jobbar för deras framtid. Vi är en del av Svenskt Näringsliv och representerar 3 800 medlemsföretag. Vi har våra rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen och det är tillsammans med våra medlemmar i EIO och VVS Företagen som vi har bildat föreningen Installatörsföretagen. Beslutet om en gemensam förening har varit helt medlemsdrivet, där syftet är att ge föreningen en större och starkare röst för påverkan och genomslag. Vi är stolta över att representera branschen för tekniska installationer och här ska vi vara den naturliga samtalspartnern. Det är våra medlemmar som med sina 50 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Installatörsföretagens uppdrag är att företräda medlemmarnas intressen och ständigt utveckla förutsättningarna för framgångsrikt företagande i installationsbranschen. www.installatorsforetagen.se

Liknande jobb

Liknande jobb