Support och administration till Tradedoubler

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 april 2018
Stängs
den 25 april 2018
Ref:
477ED1B3-F11A-4CE6-9377-2B8488BD14F8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här är tjänsten för dig som vill arbeta med support och administration på ett internationellt företag inom digital marknadsföring

På Tradedoubler erbjuds du möjligheten att ge support till både kunder och kollegor. Din förmåga att ge bra service kommer att värderas högt på företaget! Du kommer att ingå i ett team med härlig gemenskap och teamkänsla. Tradedoubler föreställer sig att du kommer att bli företagets superresurs för de interna systemen.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

• Spännande företag inom digital marknadsföring som samarbetar med 2000 ledande varumärken
• Internationell miljö med kontor i 9 europeiska länder
• Centralt beläget kontor mitt i Stockholm

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Ge support företagets kundansvariga och kunder med administrativa uppgifter i företagets gränssnitt
• Dokumentera överenskommelser mellan kund och kundansvariga
• Ladda upp banners och felsöka vid spårningsproblem
• Lägga upp nya kampanjer
• Skicka ut nyhetsbrev till kunder
• Dra rapporter
• Enklare datahantering i Excel
• Hantera enklare fakturafrågor som att tex. förse kunden med kompletterande rapporter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer sitta tillsammans med ca 70 andra kollegor. I ditt närmaste team ingår nio personer där du rapporterar till Head Of Operations Nordics. Arbetsplatsen kännetecknas av samarbete, högt i tak, fokus, fart och ambition.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tänker att du är en kommunikativ och självmotiverande person som uppskattar att ha mycket att göra. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har kunskap i Officepaketet och företrädesvis goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du kan HTML och det finska språket. Det är viktigt för oss att du är noggrann och resultatorienterad då du kommer arbeta med dokumentation och hantera data som är viktig för affärsverksamheten. Vi önskar att du är teamorienterad och har ett positivt och lösningsorienterat fokus gentemot dina kollegor och våra kunder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tradedoubler är idag en internationell performance marketing-partner som skapar försäljningsresultat för kunder och partners genom teknologi och expertis. Vi hjälper e-handlare att öka deras försäljning online och hitta nya konsumenter genom att skapa samarbeten mellan kunder och publicister i vårt expanderande nätverk. Tradedoubler har över 400 anställda och är verksamma i 69 länder. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb