CGI

Business Support Manager, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 april 2018
Stängs
den 18 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker nu dig som vill vara med och slåss om de största outsourcingaffärerna i inom IT-världen samt som vill jobba med det roligaste teamet!

Som Bid Managern arbetar du med större strategiska affärer som har kvalificerats enligt process. Vår Bid Manager förväntas att ha kunskap inom projektledning och har förmågan att strukturera upp affärsprojektet genom alla dess faser. Rollen är kommunikativ, både internt och externt.

Vi arbetar med både traditionella projektledningsaktiviteter såsom arbetsfördelning, uppföljning och färdigställandet av offert innan inlämning, men också strategiska säljaktiviteter. Vi arbetar med både stora och mindre affärscase och upphandlingar och ingen dag är den andra lik, vilket gör att rollen som Bid Manager hos oss är väldigt varierande, rolig, fartfull och intensiv.Som vår Bid Manager förväntas du ta ett stort eget ansvar för att hantera och kontinuerligt uppdatera strukturkapital och andra organisatoriska ytor. Vårt team bygger på att vi hjälper varandra vilket innebär att du aktivt kommer att stötta andra inom gruppen där det krävs punktinsatser.

Rollen innefattar också en del process- och strukturkapitalsarbete då Bid Managern är den som skall se till att affärsteamet följer säljprocessen på CGI.För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du;

• Är van vid att hantera team och människor i en krävande miljö
• Identifierar nyckelpersoner för att lösa olika uppgifter
• Kommunicerar med team och andra intressenter med hjälp av olika kanaler/medier
• Är uthållig samt duktig på att prioritera
• Är en god lyssnare och bidrar till ett effektivt arbetsklimat inom teamet
• Alltid ser och identifierar förbättringar i offerter, strukturkapital och Bid-processen
• Har lätt för att strukturera information och är effektiv i ditt arbete
• Är affärsinriktad och har kundfokus

Som person tar du egna initiativ och du arbetar självständigt och strukturerat med ditt team. Ibland krävs snabba beslut gällande tighta deadlines och därför är du självklart mycket stresstålig.

Vi söker dig som har arbetat något/några år inom liknande områden så som projektledning, rekrytering eller sälj. Du behöver inte ha arbetat inom IT-branchen även om det är meriterande.

Vare sig du är junior eller senior i rollen kommer du få en bra introduktion, utmaningar och många möjligheter att utveklas!

För mer information, kontakta gärna:

Malin Bergqvist
Malin.bergqvist@cgi.com
070-234 81 46

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-06-17.

projekt, kapital, finance, affärsprocess, projektledare, sälj, project

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb