Java Backend Developer

Rekryterare
ASSA ABLOY
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 april 2018
Stängs
den 24 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Produkten

Vi bygger om och förbättrar två befintliga system för ASSA ABLOY Hospitality. Produkten kommer att ta klivet in i molnet (AWS), först för hotell sedan kryssningsfartyg, studentkorridorer, och även stora nöjesparker. Det är i grunden ett passersystem för personal samt gäster, alltså konfiguration av dörrar och kontroll och konfiguration av behörigheter. Projektet jobbar främst med mjukvara men det ingår hårdvara i systemet. Vi tycker att kvalitet är väldigt viktigt och att leverera kod som har hög testteckning och är välskriven. 

 

Arbetssätt och tekniker

Hos oss arbetar vi i en öppen miljö med högt i tak, där vi utvecklar och driver produkter tillsammans som ett team. Vi vet att våra produkter kommer att leva länge och vi tillämpar principerna för Clean Code, TDD och par/mob programmering för att säkerställa att vi alltid levererar högkvalitativ mjukvara.

Systemet är en Microservice-arkitektur och implementeras med moderna verktyg. Vi tillämpar principerna för DevOps och Continuous Delivery för att leverera våra produkter till kunder så snart som möjligt i molnet (AWS). 

Vi tror att ett litet och korsfunktionellt team är ett effektivt team och vi organiserar oss med det i åtanke. Vi lägger tid och energi i att bygga våra team fokus på detta.  

Vi hoppas att du gillar att resa eftersom ASSA ABLOY Hospitality har en tradition att besöka kunder och uppleva våra produkter genom daglig användning. 

 

Erfarenhet

Krav:

Java, REST, Bygga system med hög kvalitet 

Bra om du känner till:

AWS/Infrastruktur, Säkerhet, Microservices, Continuous Delivery, Domain Driven Design, DevOps

 

Om ASSA ABLOY  

ASSA ABLOY är världsledande inom dörröppningslösningar, avsedda för att tillgodose slutanvändares behov för säkerhet, säkerhet och bekvämlighet. Vi har för tredje gången listats av Fortune Magazine som ett av världens 100 mest innovativa företag. Koncernen har 47 000 anställda och en årlig omsättning på 7,5 miljarder euro.

ASSA ABLOY Shared Technologies är koncernens gemensamma globala innovationsorganisation som tillhandahåller teknikplattformar och globala digitala tjänster till lokala produktföretag. Vi har kontor i Stockholm (Sverige), Kraków (Polen) och Gurgaon (Indien). Shared Technologies består av över 260 innovativa ingenjörer varav 145 är baserade i Stockholm. 

 

 

Shared Technologies
Stockholm
Sweden

 

Submit your application

Liknande jobb

Liknande jobb