.NET/C#-utvecklare till Apollo i Stockholm

Rekryterare
Apollo
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 juli 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
C7840736-10A2-4CB6-B2CC-FB3F64DCC9CF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utmanas som utvecklare och jobba med en spännande och komplex produkt inom .NET/C#? Jobba då med resor på Apollo!

Apollo kan erbjuda dig som .NET/C#-utvecklare en arbetsplats som ligger i framkant inom tekniken, jobbar Agilt i tvärfunktionella team och har en prestigelöshet där dina idéer kommer värderas högt. Här kommer du jobba med en komplex produkt som alltid ska vara snygg och enkel för användaren, men där du som utvecklare kommer utmanas tekniskt och växa i din yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Apollo har ett utpräglat tänk kring hur man motiverar och behåller sin personal. De arbetar för en långsiktighet där du som anställd ska uppleva att du kan utvecklas över tid. Du som utvecklare ska uppleva att du stimuleras och får möjligheten att bredda och fördjupa din kompetens. Vidare premierar Apollo ett klimat där nya idéer alltid ska främjas, där de också ofta implementeras i affären. Gemensamt för utvecklarna är en hög teknisk nivå, samtidigt som det är ett prestigelöst förhållningssätt gentemot både kollegor och arbetsuppgifter.

Utöver en spännande arbetsplats kan Apollo erbjuda dig rabatt på resor, samt ett tekniskt kunnigt och närvarande ledarskap som verkligen låter utvecklarna själva vara grunden till besluten. De värnar också om balansen mellan jobb och fritid, så du ska känna dig motiverad och ha mycket energi när du är på jobbet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer nyutveckla och vidareutveckla våra system och IT-plattformar till nya nivåer. Apollo arbetar med de senaste versionerna av Microsoftplattformen, en Continuous integration modell mot AWS och ett helt Agilt Kanban flöde.

Du kommer att jobba i en avslappnad och fokuserad atmosfär där fokus ligger på leverans, kvalitet och att utvecklas på jobbet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär möjligheten att få jobba Agilt och datadrivet i korsfunktionella team. Det finns möjlighet att få fördjupa sin kompetens inom ett område man intresserar sig för. Apollo sitter i centrala lokaler vid Norrtull i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en senior utvecklare inom .NET och C#, där du har god kunskap och erfarenhet inom både front- och backendutveckling (fullstack), men där vi välkomnar att du potentiellt är starkare i exempelvis backend, men vill gå mer mot frontend och vice versa.

Utöver .NET och C# ser vi gärna att du har kunskap inom MVC, Javascript, Web API, REST, Angular, SQL, Visual Studio (online)

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom Cloud, testdriven utveckling och Continuous Integration.

Som person är du positiv, strukturerad och brinner för att arbeta i team. Du kan kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. En viktig del i ditt arbete är att du är engagerad, initiativrik och vill utveckla Apollos webbnärvaro som tjänst och upplevelse för våra kunder. Vi sätter stort fokus och vikt vid personligt driv, god samarbetsförmåga och att med en ödmjuk attityd vid behov kunna coacha andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer och med oss kan du resa till hela världen, oavsett om du vill åka på en skön sol- och badsemester eller ta en weekendresa till världens storstäder. Apollo är sedan 2015 del av den tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo Travel Group består av Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland och flygbolaget Novair. Specialistresebyråerna Golf Plaisir, Lime Travel och sporthotellet Playitas på Fuerteventura hör också till den nordiska verksamheten. Apollo Travel Group har cirka 900 anställda och 1 miljon resenärer till destinationer över hela världen. På Apollo strävar vi efter att efterfölja våra fyra värdeord Business Minded, Act Together, Bold och Care. Vi arbetar i en föränderlig miljö i högt tempo där vi bryr oss om varandra och där vi hjälper varandra att lyckas. På Apollo finns stora möjligheter att utvecklas, både professionellt och som människa. Detta innebär att vi hela tiden ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet och engagemang. Apollo samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) och vi är TravelLife-certifierade.

Liknande jobb

Liknande jobb