CGI

Junior Konsult, Business Intelligence, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 26 april 2018
Stängs
den 29 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI NEXT expanderar ytterligare och förutser stor tillväxt inom Business Intelligence. Vi letar efter Junior konsulter som har erfarenhet inom fältet för att ansluta sig till ett team av erfarna och certifierade konsulter. Gemensamt med dem har du ett stort och genuint intresse för BI och känner att det är här du kommer att fortsätta att utvecklas. Du är en affärsinriktad och utåtriktad person som har en hög teknisk expertis och det är viktigt att du njuter av kundkontakter och att självständigt diskutera problem och lösningar med våra kunder för att skapa värde.Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova dig inspirerande möten och utveckling. Du kommer att hjälpa våra kunder med analys, design och utveckling av BI-lösningar tillsammans med Microsofts olika plattformar och verktyg. Du kommer tillsammans med vår enhet inom Business Intelligence delta i större utvecklings och genomförandeprojekt. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik!

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du, tillsammans med din ledare, individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt minst ett till tre års erfarenhet av att vara utvecklare eller IT konsult. Du har gärna erfarenhet av Microsoft suite (SSIS, SSAS, SSRS, Power BI) och ett genuint intresse för business Intelligence. Vi ser att du har ett brinnande intresse för dataanalys och känner starkt för att arbeta som konsult då du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från / av:

Andra BI-plattformar eller programmeringsverktyg

Vi erbjuder dig:
Vi tror att det är den personliga attityden som gör oss framgångsrika. Det är därför våra kunder och anställda gillar oss. När vi letar efter nya anställda letar vi efter dem som har mod, engagemang, affärsdrift och som kan skapa en bra atmosfär både internt och externt. Vi erbjuder därför ett spännade jobb i en stimulerande teknisk miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Här får du arbeta med den senaste tekniken tillsammans med våra team och kunder. Vi söker dig som uppskattar i en positiv och dynamisk atmosvär där vi lyfter varandra tillsammans.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-06-25.

För mer information, kontakta gärna:
Magnus hillman, Konsultchef
magnus.hillman@cgi.com

Business Intelligence, BI, Konsult, Cognos, Power BI, Oracle ODI,

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Business Analysis