ETL- och BI-utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 30 maj 2018
Ref:
709D0A62-30C1-4F78-930C-107D47F0F918
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig med erfarenhet från ETL-utveckling och BI med viss förståelse för olika frontend-verktyg till SEB i Stockholm.

Tycker du också att Business Intelligence och Data Warehouse (DW) är grunden i all affärsutveckling? Då är du välkommen hit som BI-utvecklare inom ett spännande dataintensivt område på SEB i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med utveckling inom BI och ETL. Du kommer jobba med SQL-databaser och får möjlighet att bygga värdet av data genom BI och analys nära verksamheten. Här väntar en mångfacetterad roll där du jobbar med BI för flera av SEBs områden. Du tillhör ett kompetenstungt team inom BI och DW-området med källdata från upp till 1500 system, där data används direkt av slutkund eller interna användare. Arbetet är agilt och du kommer få en varierad och stimulerande vardag då vi ständigt utmanar varandra i att våga prova nytt.

Närmaste teamet är 10 personer och består av produktägare från affärssidan och BI-utvecklare. Det är ett distribuerat specialistteam som sitter i Stockholm och Vilnius. Ni ingår i området Business Intelligence och jobbar nära andra team inom ett större område för Data och BI. Du kommer jobba i SEBs helt nya lokaler i Arenastaden i Solna, Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som gillar analys och stora datamängder. Här finns möjligheten att prova ny teknologi och arbetssätt, så vi uppskattar om du är nyfiken i din natur. Om du motiveras av problemlösning kommer du ha en stimulerande vardag här. Då du jobbar nära verksamheten tror vi att du har ett naturligt intresse för bankens områden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ETL-utveckling med Informatica samt Oracle eller MSSQL som databasteknologi. Du har viss erfarenhet av ETL-utveckling sedan tidigare, i en modern utvecklingsmiljö. Det är meriterande om du har jobbat med, eller har förståelse för frontend-verktyg som Tableau eller QlikView. Du behärskar svenska och engelska väl.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb