IT-tekniker till Brandförsvarsförbund Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 30 maj 2018
Ref:
E0C702B2-DEA7-4D1F-84FB-44940921F848
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du göra skillnad i en variationsrik vardag kommer trivas som IT-tekniker på Södertörns Brandförsvarsförbund.

Här blir du del av ett team och arbetar för ett säkert och tryggt samhälle där du gör skillnad. Som senior IT-tekniker får du en bred utmaning där verksamheten aldrig får stå still. Blir du tilltalad? Då välkomnas till en arbetsplats där olikheter tas tillvara och allas lika värde är självklart.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värderar du säkerhet, trygghet och förtroende? Södertörns Brandförsvarsförbund främsta uppgift är att förhindra att bränder och andra olyckor inträffar. Tillsammans med engagerade och omtänksamma kollegor jobbar du mot en tydlig vision - ett tryggt samhälle där inga olyckor inträffar. Verksamheten jobbar med räddningstjänst och kommunala säkerhetstjänster för 10 kommuner i framförallt södra delarna av Stockholms län.

Som IT-tekniker erbjuds du en bred roll där du jobbar med hela tekniska miljön från användarsupport, till serverdrift och verksamhetsspecifika system. Du blir involverad i allt som rör IT-miljön i en organisation som aldrig får stå stilla.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-tekniker kan du vänta dig en varierande vardag. Du blir en del av en organisation där kollegor är hjälpsamma och omtänksamma - vilket också är förväntningar som finns på dig. Du kommer därför hantera såväl enklare uppgifter som komplexa ärenden. Du kommer bland annat:

  • Jobba i en 24/7-verksamhet med de krav som kommer med det
  • Supportera medarbetare med behörigheter och rättigheter i system
  • Supportera organisationens alla områden inom de system som används från ekonomi till larmcentralen. Hålla löpande kontakt med systemleverantörer för planering och felanmälan
  • Managera organisations egna servermiljöer i VMware och se över backuper i MS SQL

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här jobbar du med frihet under ansvar och prioriterar utifrån vad som är mest kritiskt för verksamheten. Du jobbar med många kontaktytor som hos samarbetspartner av såväl driften utanför kontorstider, systemleverantörer eller andra räddningstjänster och brandförsvar. Som IT-tekniker kommer du också arbeta på alla våra brandstationer så du bör uppskatta både informella och formella möten med kollegor i organisationen.

Inom Södertörns brandförsvarsförbund finns ca 500 anställda. På huvudkontoret i Vårby där du jobbar på finns ca 40 kollegor. Organisatoriskt tillhör du IT-avdelningen som består av 3 personer som tillsammans ansvarar för hela organisationens IT. På arbetsplatsen råder en säkerhetsklassning nivå 3. Arbetstiderna är 07.30-16.30 måndag - torsdag samt 07.30-15.00 på fredagar, flextid tillämpas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som IT-tekniker. Du behöver ha god kunskap om såväl hård- och mjukvara samt nätverk, servermiljöer. Då fokus för rollen snabbt kan ändras behöver du besitta en naturlig ansvarskänsla och flexibilitet. Du behöver också kunna hantera flera parallella uppgifter samtidigt då rollen stundtals kräver det. Förutom detta tror vi att du är en social person som trivs, och är intresserad av att hjälpa andra i sin vardag. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt B-körkort.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Södertörns brandförsvarsförbund ansvarar för räddningstjänst och kommunala säkerhetstjänster för de som bor och vistas i Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje och Tyresö kommun. Våra medlemskommuner har sammanlagt drygt 600 000 invånare och vårt uppdrag är att skapa en trygg miljö inom vårt verksamhetsområde. Vi är totalt ca 500 anställda i organisationen. Vårt mål är att skapa säkerhet och trygghet i samhället. Vår främsta uppgift är därför att förhindra att bränder och andra olyckor inträffar. Vår vision är ett tryggt samhälle där inga olyckor inträffar. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där olikheter tas tillvara och allas lika värde är självklart.

Liknande jobb

Liknande jobb