Tjänsteägare Video- och distanskommunikation

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 20 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Livsviktig IT 

Vill du utveckla IT-stöd som gör verklig skillnad? Var med och skapa framtidens sjukvård med oss! 

 

Vi erbjuder 

Du jobbar tillsammans inom gruppen med andra tjänsteägare, men också med applikationsägare och leverantörer i syfte att tillhandahålla bästa tänkbara tjänst. 

 

Om tjänsten 

Tjänsteägare innebär en nära kontakt med verksamhet och användare för att identifiera dess behov av Video- och distanskommunikation. Utifrån dessa behov styra och följa upp våra leverantörer inom området och aktivt medverka i att tillhandahålla en stabil, effektiv och problemfri leverans av tjänsten tillsammans med tjänstearkitekt och driftsorganisation. Du medverkar i arbetet att tillhandahålla en stabil och effektiv leverans av sjukhusets standardiserade IT-tjänster, IT-infrastruktur och applikationsdrift.  

 

Ditt arbete innebär att se förbättringsområden och kunna driva kontinuerligt förbättringsarbete. Du ska ansvara för kapacitetsplanering och livscykelhantering samt styrning och uppföljning av budget, kostnader och kvalitet. Du kommer även få medverka i, och inom Video- och Distanskommunikationsområdet leda, de pågående omfattande IT-infrastrukturprojekten i Solna och Huddinge. 

  

Vi söker 

Vi söker dig som till person är självständig, driven, strukturerad och lösningsorienterad men också en prestigelös lagspelare. Du förväntas kunna röra dig i samtliga delar av verksamheten och kan hantera såväl kund som leverantör. Du har erfarenhet från att ha arbetat hos en tjänsteleverantör med ansvar för att bygga tjänster. Du har också ledarerfarenhet. Vidare är du kommunikativ och pedagogisk och kan på ett enkelt sätt förklara tekniskt komplexa processer.  

 

Kvalifikationer 

Du ska ha minst fem år från liknande tjänst och goda kunskaper i engelska och svenska. Du ska även ha kunskaper om IP- infrastruktur, Cisco Videokonferenssystem och h:323-endpoint.  

 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från större organisationer och då specifikt inom videokonferens eller telemedicin. Du bör även ha några års erfarenhet av att leda projekt eller självständiga team. 

 

Meriterande är också om du har erfarenhet av arbete inom sjukvården samt erfarenhet av arbete med offentlig upphandling inom IKT. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 

Liknande jobb

Liknande jobb