Business Analyst till Handelsbanken i Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 4 juni 2018
Ref:
D2D6DDF2-5CF7-4974-9298-F1CF906B8AE9
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du med att utveckla och förvalta system inom valutaaffären? Sök då rollen som Business Analys till Handelsbanken, Stockholm!

Här kommer du att få jobba med hela flödet inom valutahandel, vilket inkluderar kravställning, test, utveckling, support och förvaltning. Du kommer ha en avgörande roll för bankens utveckling inom valutaaffären och finansiella produkter, där det kommer finnas stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som professionell och som individ.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som en del av Handelsbanken kommer du erbjudas en trygg arbetsplats som ser människorna som den främsta tillgången i organisationen. Det finns en ständig strävan att tillgodose din utveckling av din kompetens och interna karriär på Handelsbanken, där möjligheterna är enorma!

På Handelsbanken finns det en långsiktighet i allt de gör och du som en del av banken kommer erbjudas mycket ansvar och en stor frihet att kunna påverka din roll och omgivning. Här kommer det finnas en stor tilltro på din kompetens, där man litar på att du självständigt klarar av ditt jobb. Samtidigt finns det en prestigelöshet där man hjälper varandra och man jobbar alltid tillsammans mot gemensamma mål.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Business Analyst kommer du antingen jobba mot front- eller back office, beroende på dina kunskaper och intressen. Här kommer du få möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom valutahandel, valutaaffären och finansiella produkter med avseende på flöden och de system som används. Du kommer att få erfarenhet av projektarbete och hur vi koordinerar och implementerar mindre och stora uppdrag/projekt i banken. Det finns även möjlighet att bredda din kunskap inom andra system och produktflöden inom Handelsbanken Capital Market.

Hos oss kommer du att arbeta med varierande uppgifter som berör hela kedjan som:

  • Kravställning / Mottagande av krav
  • Test
  • Utveckling
  • Förvaltning
  • Utbildning
  • Till viss del supportering för användarna i systemen

Du kommer att jobba med allt från stora projekt till mindre uppdrag. Du kommer skapa dig ett nära samarbete med andra avdelningar i banken både i Sverige och utlandet då systemen i flödet även finns i våra utlandsenheter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av en grupp om sju personer i teamet kring valutaaffärens system (FX-flödet). I gruppen finns systemägare och Business Analysts för 18 system, där ni ansvarar för allt från utveckling till förvaltning.

Du kommer sitta i anrika lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har kunskap inom utveckling av system och gärna erfarenhet av att jobba med valutaaffären eller finansiella produkter. Det är meriterande om du har erfarenheter från tidigare arbete med utveckling så som krav- och testarbete.

Som person är du en nyfiken, självständig, prestigelös och flexibel lagspelare. Du har en positiv attityd som gillar struktur och har ett stort eget driv. Du känner dig bekväm i en organisation som kännetecknas av förändring och kan ta eget ansvar för din utveckling.

Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb