CGI

Projektledare - HR/Lönesystem

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 9 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position description:

Heroma är Sveriges enda heltäckande HR- och lönesystem anpassat till svensk lag och arbetsmarknadens avtal. Detta har gjort Heroma till det snabbast växande systemet på marknaden. Genom ett starkt fokus på självservice, både för anställd och chef, skapas effektiva processer, korrekta underlag och ständig tillgång till aktuell information. Appar ökar tillgängligheten för hela organisationen och snabbar upp processerna ytterligare.

Vi söker nu en projektledare som kommer jobba med att införa Heroma hos våra kunder. Du kommer främst att arbeta med införanden av Heroma inom den statliga sektorn men även mot kommuner och Landsting.

Your future duties and responsibilities:

I rollen som Projektledare kommer du att driva införandeprojekt av Heroma. Din roll är att leda och samordna projektaktiviteter både internt och i relation till kund. Du ansvarar för att driva projektet i enlighet med CGI:s projektmodell och för att leverera projekten inom tid och budget.

Du arbetar nära kundens projektledare och har ett helhetsansvar för projektet. Det innefattar bland annat löpande rapportering och dokumentation av status, progress, finansiellt utfall och prognos. Till din hjälp har du en projektgrupp på 6-8 duktiga konsulter och du rapporterar löpande till såväl intern som extern styrgrupp.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har dokumenterad erfarenhet av att leda införanden av standardsystem, där erfarenhet av Lön- och HR-system är meriterande. Förmåga att skapa en stark gemenskap i dina projekt; med dina kollegor likväl som med kundens team och intressenter är viktigt. Du är duktig på att sätta dig in projektens aktiviteter på en tillräckligt detaljerad nivå så att du kan förstå beroenden och att lösa eventuella problem. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Utöver detta vill vi att sökanden har:
• Vana av projektledning i komplexa projekt
• Mycket god kommunikativ förmåga och ledaregenskaper
• En hög grad av affärsmannaskap
• God teknisk och verksamhetsmässig kring löne- och HR-system
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Svenskt medborgarskap


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Åsa Eschricht Jonsson
asa.eschricht.jonsson@cgi.com
070-732 4871

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-07.

projektledning, lönesystem, HR-system, Heroma, införandeprojekt

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Payroll
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb